سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش
سرخط خبرها

بایدن: قبول دارم در مناظره با ترامپ شکست خوردم

  • کد خبر: ۲۳۷۴۰۸
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۰
بایدن: قبول دارم در مناظره با ترامپ شکست خوردم
جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با اذعان به شکست خود در مناظره با دونالد ترامپ نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور گفت: «مرتکب اشتباه شدم و شکست خوردم»، اما قول داد در رقابت‌های انتخاباتی مبارزه خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن رئیس جمهور دموکرات آمریکا در مصاحبه‌ای با یک ایستگاه رادیویی محلی WAUK در ایالت «ویسکانسین» (در شمال مرکزی ایالات متحده که روز پنجشنبه به وقت محلی پخش شد، درباره مناظره اش با دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق این کشور و رقیب خود برای انتخابات ۵ نوامبر (۱۵ آبان) گفت: «من شب بد و سختی را پشت سر گذاشتم و حقیقت ماجرا این است که من شکست خوردم و اشتباه کردم، اما این تنها ۹۰ دقیقه مناظره پشت تریبون است. به کار‌هایی که طی سه سال و نیم انجام داده ام، نگاه کنید.»

بایدن همچنین درباره رقیب خود ترامپ گفت: «نمی توان به ترامپ اجازه پیروزی در انتخابات آینده آمریکا را داد چرا که او برای این کشور خطرناک است.»

رئیس جمهور دموکرات آمریکا افزود: کارزار ترامپ بر اساس دروغ ساخته شده است. طرح اقتصادی ترامپ کشور را به سمت رکود خواهد کشاند.»

چند روز پس از عملکرد ضعیف بایدن در مناظره با ترامپ، دموکرات‌ها در سراسر آمریکا نگرانی شدید خود را ابراز کردند. برخی از مقامات منتخب حتی به طور علنی از بایدن خواسته اند که به نفع حزب دموکرات کناره گیری کند.

درحالی که گزارش‌ها حاکی از ارزیابی ادامه حضور در رقابت‌ها است، بایدن روز چهارشنبه برای آرام کردن دموکرات‌های ارشد از جمله فرمانداران ایالتی و کارکنان ستاد انتخاباتی تلاش کرد.

وی خطاب به حامیان خود گفت: من نامزد حزب دمکرات هستم. کسی من را مجبور به کناره‌گیری نخواهد کرد. من به کار خود ادامه خواهم داد.»

شبکه خبری سی ان ان آمریکا نیز روز چهارشنبه به وقت محلی به نقل از یک منبع آگاه از تماس جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با ستاد انتخاباتی خود خبر داد و گفت که بایدن اعلام کرده است قصد کناره گیری از انتخابات ریاست جمهوری را ندارد.

بر اساس گزارش سی ان ان، رئیس جمهور کنونی آمریکا در این تماس با اعضای ستاد انتخابات خود گفته است: «من قصد کناره‌گیری ندارم. تا پایان در این رقابت می‌مانم و پیروز خواهیم شد. زیرا وقتی دموکرات‌ها متحد می‌شوند، ما همیشه پیروز می‌شویم.»

کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید در پی عملکرد ضعیف جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در اولین مناظره در مقابل دونالد ترامپ و درخواست‌ها برای کناره گیری وی گفت: بایدن در مناظره از سرماخوردگی رنج می‌برد و هرگز قصد کناره‌گیری از انتخابات ریاست جمهوری را ندارد.

به گزارش ایرنا، کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی خبری با خبرنگاران در کاخ سفید گزارش منتشر شده در روزنامه نیویورک تایمز را رد کرد و در پاسخ به این سوال که آیا بایدن در حال بررسی کناره گیری از انتخابات ریاست جمهوری است؟ گفت: «قطعا خیر».

ترامپ از سال ۲۰۱۶ که برای اولین بار به ریاست جمهوری آمریکا رسید، یکی از چهره‌های برجسته حزب جمهوری خواه است که در انتخابات سال ۲۰۲۰ از رقیب دموکرات خود جو بایدن شکست خورد.

آمریکایی‌ها روز سه شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->