مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

آداب سفر در فصل گرما

  • کد خبر: ۲۳۷۵۹۵
  • ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
آداب سفر در فصل گرما
تابستان فصل سفر و گشت‌وگذار است؛ به‌ویژه اینکه بچه‌ها از درس و مدرسه فارغ شده‌اند و می‌توانند در یک سفر چندروزه، خستگی یک سال تحصیلی را از تن به‌در کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، تنها مانعی که ممکن است کمی ترمزتان را برای مسافرت‌رفتن بکشد، گرمای هوا و ترس از بیمارشدن در این گرماست. اما هر چیزی راهی دارد و سفر در تابستان هم آداب خودش را دارد که اگر مایلید درباره‌اش بدانید، بهتر است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

موقع برنامه‌ریزی برای مسافرت، بهتر است مناطق خنک‌تر را به‌عنوان مقصد انتخاب کنید. مثلا می‌توانید به جای رفتن به کویر و سوختن زیر آفتاب، یک شهر ساحلی یا کوهستانی را انتخاب کنید که دمای کمتری داشته باشد.

قبل از حرکت و موقع جمع‌کردن وسایل، یادتان باشد که حتما عینک آفتابی، کرم ضدآفتاب، کلاه یا چتر آفتاب‌گیر، یک پنکه قابل‌حمل کوچک و بطری آب همراه داشته باشید.

توجه داشته باشید حتما وسیله‌ای که آب را خنک نگه می‌دارد، همراه داشته باشید تا همیشه آب آشامیدنی بهداشتی و خنک در اختیارتان باشد و در سفر از خوراکی‌هایی استفاده کنید که احتمال خراب‌شدنشان در گرما کم باشد و ماندگاری طولانی داشته باشد.

لباس مناسب برای فصل تابستان از واجبات است، پس لباس‌های تیره را کنار بگذارید و چمدانتان را از لباس‌هایی با رنگ روشن و نخی و خنک و حتی‌الامکان آستین بلند برای محافظت از آفتاب و حشرات پر کنید. برای بچه‌ها هم لباسی که در عین خنک‌بودن، بدن آنها را بپوشاند تا در برابر زمین خوردن و گزیدگی حشرات در امان باشند، بردارید.

هرچه در سفر‌های تابستانی سبک‌تر غذا بخورید، بیشتر سالم می‌مانید. از غذا‌هایی مثل نان و پنیر و خیار و گوجه یا آب‌دوغ‌خیار در سفر غافل نشوید، چراکه سالم‌ترین غذا‌ها و لذتبخش‌ترین غذا‌ها همین‌ها هستند؛ به‌خصوص در تابستان که هرچه غذای پرکالری‌تر و چرب‌تری بخورید، گرما بیشتر اذیت‌تان می‌کند و احتمال مسمومیت بیشتر می‌شود.

اگر جایی می‌روید که رودخانه یا دریا وجود دارد و می‌خواهید آب‌تنی کنید، اول از همه به علامت‌های هشداردهنده دقت کنید. به هیچ‌وجه در سد‌ها و رودخانه‌های خروشان شنا نکنید، چرا که ماهرترین شناگر‌ها نیز ممکن است غرق شوند. حتما در مکان‌هایی که برای شنا درنظر گرفته شده، آب‌تنی کنید و به هشدار‌های نجات غریق دقت کنید. اگر فرزندانتان لب ساحل دریا یا رودخانه مشغول بازی هستند حتما به آنها هشدار‌های لازم را بدهید و خودتان نیز مراقب آنها باشید.

بازدید از موزه یا سایر مکان‌های دیدنی سرپوشیده در سفر یکی دیگر از گزینه‌های خوبی است که شما را از ماندن زیر آفتاب حفاظت می‌کند؛ به‌ویژه در ساعاتی که آفتاب مستقیم روی مغزتان می‌تابد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->