اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد
سرخط خبرها

آمادگی مشهد برای برگزاری مراسم‌های دهه اول محرم

  • کد خبر: ۲۳۷۸۵۳
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
آمادگی مشهد برای برگزاری مراسم‌های دهه اول محرم
قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد ازآمادگی شهر برای برگزاری مراسم‌های دهه اول محرم خبر داد.

مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با شهرارآرانیوز؛ اظهار کرد: برای حفظ منظر شهری و جلوگیری از نصب پراکنده پرده‌های مناسبتی هیئات مذهبی در محل‌های مختلف و نامناسب، سازه‌های ثابت و سیار در سطح شهر جانمایی و نصب شده است.

وی با اشاره به اینکه با نزدیک شدن به ایام محرم تمامی پرچم‌های الوان برروی عرشه پل‌ها تعویض می‌شود، افزود: در همین راستا ۱۱۲۰ پرچم مشکی برروی عرشه پل‌ها نصب شده است؛ همچنین متن تسلیت دهه اول محرم در ۴۳۰ المان خورشیدی سطح شهر اکران می‌شود و آذین بندی‌های معابر منتهی به حرم مطهر به مناسبت این ایام به رنگ قرمز تغییر می‌کنند.

آماده‌باش صددرصدی نیرو‌های کارگری در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی

یعقوبی با اشاره به آماده‌باش صددرصدی نیرو‌های کارگری در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی، گفت: ۵۲۵۰ نیروی خدمات شهری برای نظافت عمومی شهر و با اولویت معابر منتهی به حرم مطهر در نظر گرفته شده است.

قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد افزود: برای نظافت و شستشوی معابر منتهی به حرم مطهر رضوی در این ایام، ماشین‌آلات مورد نیاز خدمات شهری پیش‌بینی شده؛ همچنین بر تخلیه به موقع سطل‌های ثابت زباله در سطح شهر و به خصوص معابر منتهی به حرم مطهر تاکید شده است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی و هماهنگی لازم جهت رفع نازیبایی‌ها در سطوح فضای سبز شهر با اولویت خیابان‌های منتهی به حرم مطهر انجام شده و آموزش تفکیک از مبداء و کاهش پسماند ویژه مساجد، هیئات مذهبی و پایگاه‌های بسیج در ایام محرم در دستور کار قرار دارد. 

آماده باش سازمان آتش نشانی در اطراف حرم

معاون شهردار مشهد گفت: برای حفظ ایمنی، ۲۰ دستگاه خودروی عملیات سازمان آتش‌نشانی در اطراف حرم مطهر و محل‌های تعزیه‌خوانی استقرار خواهند یافت؛ بازدید ایمنی ایستگاه‌های صلواتی سطح شهر نیز انجام می‌شود.

یعقوبی ادامه داد: برای خدمت‌ر‌سانی بهتر به زائران بارگاه منور رضوی، استقرار ۴ کانکس نانوایی در معابر محدوده حرم مطهر نیز پیش‌بینی شده است.

سرویس‌دهی رایگان قطارشهری و اتوبوسرانی در روز‌های تاسوعا و عاشورا

قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد اظهار کرد: با توجه به افزایش تردد در زمان‌های خاص در ایام محرم، اطلاع‌رسانی لحظه‌ای ترافیکی انجام می‌شود و برای خدمت‌رسانی بهتر به شهروندان و زائران در روز‌های عاشورا و تاسوعا، هماهنگی لازم با دستگاه‌های خدمت‌رسان برای کنترل ترافیک در معابر انجام شده است.

یعقوبی در خصوص برنامه‌های سازمان اتوبوسرانی در ایام محرم گفت: افزودن ۱۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان خطوط منتهی به حرم مطهر و سرویس‌دهی صلواتی در روز تاسوعا و عاشورای حسینی از برنامه‌های این سازمان است.

وی به اقدامات سازمان تاکسیرانی اشاره کرد و افزود: ۲۶۰۰ دستگاه تاکسی شبکه‌های بیسیم در خطوط مبادی ورودی و اطراف حرم مطهر فعال هستند و ۷ پایگاه دریافت شکایات مردمی در این محدوده‌ها راه‌اندازی شده است.

مهدی یعقوبی اضافه کرد: در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی سرویس‌دهی خطوط ۱ و ۲ قطارشهری رایگان خواهد بود و همزمان با شروع دهه اول محرم ساعات کاری پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر افزایش یافته است.

ساخت و نصب ۱۳ المان ویژه محرم در سطح شهر

قائم مقام ستاد مناسبت‌های شهرداری مشهد در خصوص برنامه‌های اجرایی سازمان اجتماعی و فرهنگی گفت: اکران سه هزار پرچم آویز ستونی، ۳ هزار پرچم بیرقی بی‌آرتی، ۳ هزار پرچم بیرقی سردری مشکی در سطح شهر پیش‌بینی شده است.

وی افزود: همچنین به مناسبت این ایام ۲۰۰ استرابورد و بیلبورد با موضوع ماه محرم در سطح شهر نصب شده و ۲۰۰ پرچم اهتزاز و ۵۰ قاب مفاخر نیز در سطح شهر مشهد اکران شده است.

معاون شهردار مشهد تصریح کرد: ساخت و نصب ۱۳ المان ویژه محرم، اجرای ۶۰ نمایش خیابانی، برپایی مراسم شیرخوارگان حسینی در فرهنگسرای زیارت، برگزاری همایش کوهپیمایی خانوادگی همراه با قرائت زیارت عاشورا و ... از دیگر برنامه‌های این سازمان در ایام محرم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->