کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری زن جوان که برای گرفتن حضانت فرزندش، دست به کار‌های غیراخلاقی زده بود

  • کد خبر: ۲۳۸۲۵۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
دستگیری زن جوان که برای گرفتن حضانت فرزندش، دست به کار‌های غیراخلاقی زده بود
زنی که به جرم سرقت دستگیر شده است، ادعا می‌کند با اجبار همسر سابقش و برای به‌دست‌آوردن حضانت فرزندش با او هم‌دست شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز، رسیدگی به پرونده این زن زمانی در دستورکار ماموران پلیس پایتخت قرار گرفت که شوهر سابقش به نام کریم به‌خاطر فروش و داشتن پاتوق مصرف موادمخدر دستگیر شد و ماموران با بررسی گوشی موبایل مرد میان‌سال، به تصاویری عریان از مردان مختلف مواجه شدند که در همه آن‌ها یک زن حضور داشت.

این مرد اعتراف کرد با هم‌دستی همسر سابقش، سرقت‌هایی را پس‌از بیهوش‌کردن مال‌باختگان، انجام می‌دادند. با به‌دست‌آمدن این نتایج، پرونده‌ای در دادسرای ویژه سرقت تشکیل که منجر به دستگیری زن سارق شد.

این زن در بازجویی‌ها گفت: یک بار ازدواج کردم و صاحب پسری شدم، ولی از شوهرم جدا شدم؛ چون فروشنده مواد بود. موقع طلاق، نتوانستم حضانت فرزندم را بگیرم. برای اینکه نگران بودم در کنار پدر خلافکارش بزرگ شود، دائم به او سرمی‌زدم و هرطور بود می‌خواستم حضانتش را بگیرم، اما شوهر سابقم حضانت را نمی‌داد و زیر بار نمی‌رفت. در آخر پیشنهاد داد اگر می‌خواهم بچه را بگیرم، باید در چند سرقت خوب هم‌دستش بشوم. من هم به‌خاطر گرفتن حضانت قبول کردم. شگرد پیشنهادی شوهر سابقم این بود که من کنار خیابان منتظر طعمه‌ها شوم. مردانی را که اکثراً میان‌سال بودند، انتخاب می‌کردم و بعد از سوارشدن به ماشین آن‌ها به بهانه اینکه حالم خوب نیست، به خانه آن‌ها می‌رفتم و به بهانه‌ای شربتی می‌خواستم و آن را مسموم می‌کردم. بعد می‌گفتم زشت است من بخورم و آن‌ها نخورند. این طوری شربت را به مردان می‌دادم و آن‌ها را بیهوش می‌کردم.

این متهم ادامه داد: بعد در را برای شوهر سابقم بازمی‌کردم و او پس از سرقت از منزل، عکس‌هایی را از قربانیان که اکثرشان متاهل بودند، می‌گرفت تا با تهدید، آن‌ها را از شکایت منصرف کند. کریم همه عکس و فیلم‌ها را در گوشی‌اش نگه می‌داشت که همین موضوع باعث دستگیری من هم شد؛ چون ماموران موادمخدر که او را به جرم فروش مواد دستگیر کرده بودند، با بررسی گوشی‌اش متوجه اصل ماجرا شدند.

بنا به این گزارش، این زن و مرد در حال حاضر بازداشت هستند و تحقیقات از آن‌ها ادامه دارد.

منبع: سایت جنایی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->