جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم دانلود قسمت ششم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم کدام فیلم‌های سینما در هفته اول نوروز ۱۴۰۴ پرفروش شدند؟ جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رویداد نورنما، تلفیقی شگفت انگیز از نور، نمایش و نوا در شب عید فطر شورِ سرود در پاتوق‌های مشهد؛ هنرمندان شهر را نوروزی می‌کنند هنرمندان مشهدی در ایام نوروز شهر را به صحنه نمایش تبدیل می‌کنند ماجرای کلیپ جنجالی سهراب پاکزاد که منجر به بازداشت و توقیف صفحاتش شد + فیلم حواشی «پایتخت ۷» | صداوسیما تبلیغات تلویزیونی خرید و فروش طلا را ممنوع کرد برنامه امروز فیلم‌های سینمایی تلویزیون (۸ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت چهارم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بیانیه خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به مناسبت «روز جهانی قدس»
سرخط خبرها

آخرین وضعیت بیماری «جمال شورجه» از زبان خودش

  • کد خبر: ۲۳۸۴۰۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
آخرین وضعیت بیماری «جمال شورجه» از زبان خودش
«جمال شورجه» کارگردان سینما می گوید: حالم زیاد مساعد نیست، پس از بهبود و سلامت وضعیت جسمانی، کار می‌سازم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمال شورجه کارگردان آثار حوزه دفاع مقدس و مقاومت همچون «سی و سه روز» و «حماسه مجنون» می‌گوید: حالم که بهتر شود، کارم را خواهم ساخت. اما این روز‌ها حال مساعدی ندارم و توانش را هم ندارم که بتوانم فیلمم را بسازم.

این کارگردان سینما درباره حضور پیشکسوتان و بازگشت دوباره آنها به عرصه‌های هنر به ویژه سینما، تلویزیون و تئاتر، آن را اقدامی شایسته عنوان کرد و اظهار داشت: هر چه پیش آید خیر است. خیلی کار خوبی کردند که مسیر بازگشت دوباره پیشکسوتان به عرصه‌های مختلف هنر را باز کردند.

وی خاطرنشان کرد: مردم فکر می‌کنند هنرمندان ما فقط سلبریتی‌ها و چهره‌ها هستند در حالی که هنرمندان اصلی ما همین مردم هستند. عرصه فرهنگ و هنر کشور، پیشکسوتان بسیاری را به جامعه تحویل داده که باید قدردان همه آنها بود و کار‌های خوبی در حمایت از این عزیزان در «دولت مردمی» انجام شد و انتظار می‌رود این حمایت‌ها استمرار داشته باشد.

شورجه گفت: دولت سیزدهم و خود رئیس جمهور شهید حمایت‌های زیادی از هنرمندان به ویژه پیشکسوتان داشتند که امیدواریم دولت چهاردهم دنبال‌کننده این مسیر باشد تا دوباره شاهد شکوفایی و بازگشت رونق به هنر در عرصه‌های مختلف آن باشیم.

فیلم‌نامه سریال «حضرت موسی (ع)» را مرحوم فرج‌الله سلحشور کارگردان سریال «یوسف پیامبر (ع)» نوشته است که بعد از درگذشت او، جمال شورجه مسئولیت ادامه کار او و کارگردانی سریال «حضرت موسی (ع)» بر عهده گرفت، اما به دلیل بیماری که برای شورجه هم در ادامه این مسیر به وجود آمد، قرار شد کارگردانی جدید مسئولیت کار را بر عهده گیرد و در نهایت ابراهیم حاتمی‌کیا انتخاب شد.

جمال شورجه، فیلم‌هایی همچون «سی و سه روز»، «وعده دیدار»، «باشگاه سری»، «خلبان»، «دایره سرخ»، «عبور از خط سرخ»، «حماسه مجنون»، «لبه تیغ»، «عملیات کرکوک»، «شب دهم» و «روزنه» را در کارنامه هنری خود دارد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->