شکایت از پدر خیانتکار| او برای صیغه هایش میلیاردی هزینه می‌کرد! هشدار: یک مورد مثبت تب دنگی در تربت‌حیدریه مشاهده شد واژگونی لیفتراک در نیشابور حادثه آفرید (۲۷ تیر ۱۴۰۳) اعترافات مردی که گلوی همسرش را برید| فرزندان درخواست قصاص پدر را دارند قتل مسلحانه همسر خیانتکار و معشوقش در ویلا آیا تنهایی و اضطراب باعث سکته مغزی می‌شود؟ آتش سوزی در تالاب هورالعظیم مهار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) چگونه یک کوله‌پشتی، کودکان ژاپنی را متحد کرده است؟ عشق به زن متاهل منجر به قتل شد| دستگیری قاتل فراری در مرز کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید کشف بیش‌از ۱۰ هزار قرص غیرمجاز در غرب مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد دشت های خراسان‌رضوی خشک شده است
سرخط خبرها

تمیزکردن غیراصولی گوش ممکن است به عفونت، افت شنوایی و حتی پارگی پرده گوش منجر شود

  • کد خبر: ۲۳۸۴۴۷
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
تمیزکردن غیراصولی گوش ممکن است به عفونت، افت شنوایی و حتی پارگی پرده گوش منجر شود
استاد گروه گوش، حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تمیزکردن غیراصولی گوش به‌منظور خارج‌کردن جرم یا اجسام احتمالی داخل گوش، ممکن است به عفونت، افت شنوایی و حتی پارگی پرده گوش منجر شود؛ لذا در این شرایط، افراد ضمن خودداری از دست‌کاری گوش لازم است به پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنند. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا شریفیان با بیان اینکه هدف از شست‌وشوی گوش، خارج‌کردن جرم‌های گوش و در برخی موارد، خارج‌کردن اجسام خارجی است، افزود: جرم گوش در همه انسان‌ها وجود دارد که یک لایه محافظ بوده و برای گوش ضروری است؛ اما در صورت تجمع جرم، گرفتگی گوش و کم‌شنوایی بروز می‌یابد که باید تخلیه شود.

استاد گروه گوش، حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: روش اولیه و قدیمی شست‌وشوی گوش با آب و سرنگ‌های بزرگ است که در حال حاضر نیز توسط پزشکان عمومی این روش کاربرد دارد، اما به دلیل چالش‌هایی همچون انجام‌نشدن شست‌وشو به روش صحیح آن، شست‌وشو با آب آلوده و به‌وجودآمدن عفونت در گوش، کشیده‌شدن ترشحات به عقب و افزایش افت شنوایی و فشار ناشی از شست‌وشو که ممکن است باعث پارگی پرده گوش شود، چندان توصیه‌شده نیست.

دکتر شریفیان اضافه کرد: ساکشن اما روش جدیدتری از شست‌وشو با سرنگ و آب است که سال‌هاست توسط متخصصان گوش و حلق و بینی به کار می‌رود و نیاز به مهارت خاص دارد؛ چراکه این روش هم در صورت عدم مهارت ممکن است فرد را دچار عارضه کند؛ به عبارتی، در صورتی که ساکشن، نوک‌ِ تیزی داشته باشد یا خیلی به پرده بچسبد، ممکن است به پرده و کانال گوش آسیب برساند. شرط استفاده از ساکشن، نرم‌شدن جرم گوش توسط قطره‌های گوش است که تخلیه به‌راحتی صورت گیرد. این روش انتخابی یک شیوه مناسب برای خارج‌کردن جرم گوش بوده‌ که توسط متخصص گوش و حلق و بینی انجام می‌شود.

استاد گروه گوش، حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر جدی‌گرفتن توصیه‌های درمانی و پرهیز از خوددرمانی، افزود: مردم اصراری بر تمیز‌کردن گوش نداشته باشند و از واردکردن اجسام به داخل گوش خودداری کنند. در صورت خارش گوش، به پزشک مراجعه کرده و آن را تحریک نکنند؛ چون گاهی تحریک باعث ایجاد عفونت قارچی می‌شود که این موضوع در زنان شایع‌تر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->