اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

این خطای بهداشتی موجب وزوز گوش می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۷۶۶۳
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
این خطای بهداشتی موجب وزوز گوش می‌شود
بنابه گفته متخصصان بهداشت و سلامت، هنگام تمیز کردن گوش‌هایمان معمولا مرتکب خطایی می‌شویم که منجر به وزوز عذاب‌دهنده گوش (تینیتوس) می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، متخصصان شنوایی به افرادی که با استفاده از گوش پاک‌کن رایج در بازار، گوش‌های خود را تمیز می‌کنند هشدار داده و می‌گویند، این وسیله نه‌تنها ممکن است به پرده گوش آسیب برساند، بلکه احتمال ابتلا به وزوز گوش را بالا می‌برد. 

چوب کوچک گوش پاک‌کن اغلب به‌جای تمیز کردن گوش، موم گوش را به داخل مجرای گوش هل داده و به پرده گوش فشار می‌آورد و کانال شنوایی را مسدود می‌کند و درنتیجه منجر به ایجاد صدای زنگ، تیک‌تیک، ضربه یا صدای ناشی از حرکت سریع می‌شود.

درحال حاضر بیش از ۱۰ میلیون نفر در بریتانیا به وزوز گوش مبتلا هستند و اکثر این بیماران ۲۴ ساعت روز این صدا‌های آزاردهنده را می‌شنوند. بررسی‌ها نشان داده، حداقل ۵۰۰هزار نفر در این کشور، به وزوز گوش مبتلا هستند تا جایی‌که نمی‌توانند بخوابند یا کار کنند. گاهی این مشکل در برخی افراد آنقدر شدید می‌شود که ممکن است به افسردگی، اعتیاد به الکل، اعتیاد به مواد مخدر و حتی خودکشی مبتلا شوند.

گلوله‌های پنبه چوب گوش پاک‌کن بسیار خطرناک هستند و هنگام تمیز کردن گوش، ممکن است بخشی از این موم از گوش بیرون بیاید، اما بیشتر آن به داخل گوش رفته و به پرده گوش فشار می‌آورد و در طولانی‌مدت باعث ایجاد وزوز گوش می‌شود.

در حال حاضر متخصصان شنوایی، وزوز گوش را با استفاده از تکنیک‌هایی، چون QNAS (Quietness via Neuro Auditory Stimulation) درمان می‌کنند. در این تکنیک برای تحریک سیستم عصبی شنوایی از تحریک صوتی یا الکتریکی استفاده می‌شود. این تحریک‌ها به مغز کمک می‌کند تا صدا‌های غیرواقعی را تعدیل کرده و وزوز گوش کم شود.

در تحریک صوتی، با ایجاد نویز سفید، مغز به‌تدریج به وزوز گوش حساسیت کمتری نشان می‌دهد و در تحریک عصبی به صورت الکتریکی، به مغز کمک می‌شود به صدا‌های غیرواقعی واکنش کمتری نشان دهد.

بنابه توصیه متخصصان شنوایی برای تمیز کردن گوش‌ها بهتر است به متخصص مراجعه کنید و گوش‌هایتان را در خطر ابتلا به وزوز گوش قرار ندهید. تمیز کردن اصولی گوش در درازمدت هزینه بسیار کمتری در مقایسه با آسیب‌های غیرضروری به گوش دارد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->