روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

ازسرگیری ارسال بمب‌های ۲۳۰کیلوگرمی از سوی آمریکا برای رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۳۸۶۶۸
  • ۲۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
ازسرگیری ارسال بمب‌های ۲۳۰کیلوگرمی از سوی آمریکا برای رژیم صهیونیستی
یک مقام آمریکایی می‌گوید: دولت جو بایدن قصد دارد ارسال بمب‌های ۵۰۰ پوندی به رژیم صهیونیستی را از سر بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مقام آمریکایی به شرط آنکه نامش فاش نشود، به خبرگزاری رویترز گفت که دولت جو بایدن قصد دارد ارسال بمب‌هایی به وزن ۵۰۰ پوند را به سرزمین‌های اشغالی از سر بگیرد، اما همچنان بمب‌های دوهزارپوندی به‌دلیل نگرانی «استفاده از آن‌ها علیه جمعیت غزه» ارسال نمی‌شود.

ایالات متحده در ماه مه، یک محموله بمب‌های دوهزارپوندی (۹۰۰کیلوگرمی) و ۵۰۰ پوندی (۲۳۰کیلوگرمی) را به‌دلیل نگرانی از تأثیر این سلاح‌ها در صورت استفاده توسط ارتش صهیونیستی در طول تهاجم به شهر جنوبی رفح، متوقف کرد.

این مقام آمریکایی گفت: «ما با صراحت اعلام کردیم که نگرانی ما در مورد استفاده نهایی از بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی، به‌ویژه برای شهر رفح توسط اسرائیل است، اما آنها (اسرائیلی‌ها) اعلام کرده‌اند در حال پایان دادن به حملات هستند».

هنگام انفجار، یک بمب ۵۰۰ پوندی می‌تواند به شدت به همه چیز یا هر کسی در شعاع انفجار ۲۰ متری (۶۵ فوت) آسیب برساند یا آن را بکشد. بر اساس پروژه جایگزین‌های دفاعی (PDA) که تحقیقات و تحلیل سیاست دفاعی را انجام می‌دهد، یک بمب ۲۰۰۰ پوندی شعاع تخریب ۳۵ متر (۱۱۵ فوت) دارد.

این مقام آمریکایی گفت که محموله بمب‌های ۵۰۰ پوندی همان محموله بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی است که منجر به توقف انتقال بمب‌های کوچکتر به اسرائیل شده است. نگرانی اصلی ما استفاده احتمالی از بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی در رفح و جا‌های دیگر غزه بوده و هست. از آنجایی که نگرانی ما در مورد بمب‌های ۵۰۰ پوندی نبود، ارسال این بمب‌ها به عنوان بخشی از روند معمول پیش می‌روند».

یک فرد مطلع گفت که ایالات متحده به تل‌آویو اطلاع داده است که بمب‌های ۵۰۰ پوندی را آزاد می‌کند، اما بمب‌های بزرگتر را تحت کنترل خود دارد.

جریان مداوم تسلیحات آمریکا برای رژیم صهیونیستی

در ماه ژوئن، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، واشنگتن را به نگه داشتن تسلیحات متهم کرد و از مقامات آمریکایی خواست تا وضعیت را اصلاح کنند.

دولت بایدن ادعای نتانیاهو را رد کرد و از اظهارات وی ابراز ناامیدی کرد. یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم در سفر اخیر به واشنگتن گفت که پیشرفت قابل توجهی در مورد تامین مهمات آمریکا به اسرائیل حاصل شده است و اظهار داشت که "موانع برداشته شد و گلوگاه‌ها برطرف شد.

براساس گزارش رویترز، با وجود توقف محموله بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی، اسرائیل همچنان به دریافت جریان ثابت تسلیحات آمریکایی ادامه داده است. از زمان شروع جنگ غزه در اکتبر و تا پایان ژوئن، ایالات متحده حداقل ۱۴۰۰۰ بمب ۲۰۰۰ پوندی MK-۸۴ و ۶۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی، ۳۰۰۰ بمب هدایت شونده هلفایر، ۱۰۰۰ بمب سنگر شکن، ۲۶۰۰ بمب با قطر کوچک پرتاب شده از هوا و سایر مهمات به سرزمین‌های اشغالی منتقل کرده است.

نظارت بین‌المللی بر عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در غزه تشدید شده است، زیرا به گفته وزارت بهداشت غزه، شمار شهدای فلسطینی‌ها در جنگ از مرز ۳۸۰۰۰ نفر فراتر رفته است و این منطقه ساحلی را به ویرانه‌ای تبدیل کرده و جمعیت آن را در آستانه قحطی در میان شیوع بیماری قرار داده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->