برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد
سرخط خبرها

اردیبهشت، آغازِ اعزام مشمولان نظام‌وظیفه/ پایان مرخصی کرونایی سربازان/محدودیتی در ترخیص سربازان نیست

  • کد خبر: ۲۳۸۸۸
  • ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۷
اردیبهشت، آغازِ اعزام مشمولان نظام‌وظیفه/ پایان مرخصی کرونایی سربازان/محدودیتی در ترخیص سربازان نیست
اوایل اسفند ۹۸ بود که همه سرباز‌ها به خانه‌های خود برگشتند و وارد دوران مرخصی کرونایی شدند...
 
سمیرا شاهیان- شیوع ویروس کووید۱۹ در ایران اعزام مشمولان نظام‌وظیفه را سه‌بار به‌تأخیر انداخت، مرخصی‌گونه‌ای که هرچند کرونایی و رعب‌آور بود به‌مذاق سربازان ناخوش نیامد.

به‌گزارش شهرآرانیوز، اول اسفند ۹۸ بود که مشمولان سربازی شال‌وکلاه کردند و راهی معاونت نظام‌وظیفه عمومی شدند. طبق‌روال، پس از ساعت‌ها انتظار، بالأخره نتیجه تقسیم‌بندی‌ها به همه آن‌ها اعلام شد و گروهی با اتوبوس راهی شهر‌های مقصد خود شدند، اما پیش از بامداد دوم اسفند همه سرباز‌ها به خانه‌های خود برگشتند و وارد دوران مرخصی کرونایی شدند. حالا، پس از گذشتِ قریب به دو ماه از این مرخصی، معاون احضار و اعزام سازمان وظیفه عمومی نیروی‌انتظامی خبر از آغاز غربالگری مشمولان اعزامی در روز‌های یکم و سوم اردیبهشت داده است.

غربالگری سربازان در سه مرحله
رئیس گروه بیماری‌های واگیرِ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد نیز می‌گوید: فرماندهی انتظامی استان به دانشگاه اعلام کرده است که سربازان در دو روز کاریِ اوایل اردیبهشت اعزام خواهند شد.
دکتر زهرا نهبندانی بااشاره‌به اینکه پایش وضعیت سلامتی سربازان در سه مرحله در بدو اعزام، در روز‌های اعزام و در زمان ورود به پادگان انجام می‌شود می‌افزاید: با همکاری متخصصانِ دوره‌دیده نیروی‌انتظامی و همکاران دانشگاه علوم‌پزشکی و بسیج جامعه پزشکی، سلامتی سربازان پایش می‌شود.
این اقدام در زمان مراجعه اولیه سربازان به معاونت وظیفه عمومی در شهرهایشان -مرحله بدو اعزام- با تب‌سنجی حرارتی و اندازه‌گیری اکسیژن خون و بررسی علائم بالینی به‌دست تیم‌های مراقبتی دوره‌دیده انجام می‌شود. هماهنگ شده است که در روز‌های اعزام مشمولان وظیفه عمومی تیم‌های بهداشتی و درمانی در مبدأ مستقر شوند و مراقبت‌ها کامل انجام شود.
رئیس گروه بیماری‌های واگیرِ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در توضیح پایش سلامت سربازان در دو مرحله دیگر ادامه می‌دهد: در مسیر اعزام هم پرسنل دوره‌دیده را همراه گروه‌های سربازان می‌فرستیم تا اگر سربازی علائمی مثل تب داشت از او مراقبت شود و اگر نیاز بود با مراکز پزشکی و درمانی مربوطه مبادله‌اطلاعات کنند که سرباز به خانه‌اش برگردد یا در مراکز بهداشتی و درمانی بستری شود.
دکتر نهبندانی می‌افزاید: مرحله نهاییِ پایش در زمان ورود به پادگان است. در مراکز بهداشت مستقر در پادگان‌ها، اول مراقبت‌های دقیق تری انجام می‌شود و بعد سربازان وارد پادگان‌ها می‌شوند.

با بروز علائم بیماری، سربازان به خانه برمی‌گردند
رئیس گروه بیماری‌های واگیرِ دانشگاه علوم پزشکی مشهد می‌گوید: با بروز علائم بیماری در سربازان، آن‌ها، در هر مرحله‌ای که باشند، بدون معطلی، با هماهنگی نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی و درمانی مربوطه درمان یا قرنطینه خواهند شد.
این حرف به‌این‌معنی است که هیچ محدودیتی در ترخیص سربازان نیست و تشخیص بیماری در آن‌ها، چه در بدو اعزام و ورود به اتوبوس باشد و چه حین ورود به پادگان، نتیجه یکسانی خواهد داشت.
دکتر نهبندانی تأکید می‌کند: حتی اگر سربازی در پادگان دچار علائم بیماری کرونا شد هم با هماهنگی مراکز بهداشتی در محل پادگان و بخش اداری نیروی‌انتظامی قرنطینه می‌شود.

در پادگان‌ها همه‌گیری نداریم
او اظهار می‌کند: همه پادگان‌ها ازطریق بهداری نیروی‌انتظامی و سپاه درنظر گرفته شدند که اگر احیانا فردی در پادگان علائم بیماری را داشت بدون فوت‌وقت جداسازی و ترخیص او از خدمت انجام گیرد، تا از آلودگی پادگان‌ها به ویروس کووید۱۹ جلوگیری شود.
رئیس گروه بیماری‌های واگیرِ دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد باتوجه‌به زمانِ تقریبیِ دوماهه شیوع ویروس کرونا در ایران می‌گوید: تاکنون همه‌گیری کرونا در پادگان‌ها به ما گزارش نشده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->