ترامپ خروج آمریکا از افغانستان را «بی‌کفایتی فاجعه‌بار» خواند توضیحات معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره توزیع سهمیه استخدامی در استان‌ها ۵۰ کشته در آتش‌سوزی مرگبار در الکوت عراق واکنش ترکیه به حملات اسرائیل به سوریه | با قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی در تماسیم سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد حماس نتانیاهو را مانع اصلی برقراری آتش‌بس در غزه دانست عضو کابینه رژیم صهیونیستی به‌دلیل اختلاف با نتانیاهو بر سر سوریه، استعفا کرد سوریه، موضوع جلسه امروز شورای امنیت سازمان ملل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ادای احترام معاون رئیس‌جمهور و استاندار خراسان رضوی به مقام شهدای گمنام سخنگوی دولت: براساس منافع ملی درباره مذاکرات تصمیم می‌گیریم آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه پیکر شهید حسین‌نژاد توسط بچه‌محل‌هایش در بولوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آیین بدرقه پیکر شهید سیدحسن حسینی‌نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد
سرخط خبرها

دستور مخبر درباره ضرورت اجرای همه مصوبات ستاد مرکزی اربعین

  • کد خبر: ۲۳۹۰۲۰
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۹
دستور مخبر درباره ضرورت اجرای همه مصوبات ستاد مرکزی اربعین
سرپرست ریاست جمهوری با تاکید بر ضرورت اجرای همه مصوبات و تصمیمات جلسات ستاد مرکزی اربعین و تعهدات اربعینی وزارتخانه‌ها، نهادها و دستگاه‌های حاکمیتی و ملی تا نیمه محرم افزود: ستاد مرکزی اربعین تعهدات آن دسته از دستگاه‌ها را که اجرایی نشده است، هر چه سریع‌تر پیگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر روز شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۳ در جلسه ستاد مرکزی اربعین با بیان اینکه مراسم اربعین در طول دهه‌های گذشته همواره توسط مردم برگزار شده است، وظیفه دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های عمومی و انقلابی را پشتیبانی لازم با محوریت مردمی بودن این مراسم دانست.

وی جابجایی زائران و همچنین راهکار‌های مورد نیاز برای مقابله با گرمای هوا را مهمترین محور‌های اقدامات ستاد مرکزی اربعین برشمرد و وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت را موظف کرد اقدامات ضروری در راستای بهبود حمل و نقل عمومی از جمله تامین اتوبوس و الحاق واگن‌های ریلی برای جابجایی زائران اربعین حسینی را اتخاذ نمایند و همچنین اقدامات لازم برای افزایش ظرفیت تردد خودرو‌های شخصی و تجهیز پارکینگ‌ها برای تسهیل جابجایی مردم انجام شود.

ضرورت تمهید تامین آب مورد نیاز، سایبان، امکانات بهداشتی و درمانی در داخل کشور و همچنین در عراق، تامین امکانات سرمایشی به‌ویژه تونل سرد، تسهیل تردد زائران خارجی، ارزاق و غذای مورد نیاز زائران و مواکب و تامین سوخت از دیگر تاکیدات سرپرست ریاست جمهوری در این جلسه بود.

در این جلسه که وزرای کشور، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهادکشاورزی، راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت، روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه و همچنین مسئولان دستگاه‌های مربوطه حضور داشتند، مسئول ستاد مرکزی اربعین، گزارشی از چگونگی اجرای مصوبات این ستاد ارائه کرد.

طبق این گزارش و دستور سرپرست ریاست جمهوری در خصوص تعهدات اربعینی وزارتخانه‌ها، نهاد‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی و ملی، مقرر شد ستاد مرکزی اربعین نسبت به تجمیع گزارش‌های چگونگی برگزاری اربعین سال گذشته اقدام و ضمن شناسایی موفقیت‌ها و کاستی‌ها، برنامه ضربتی و کوتاه مدت برای رفع کاستی‌ها و تقویت نقاط قوت را در اربعین سال جاری تهیه و اجرایی نماید.

در ادامه این جلسه گزارشی از جمع‌بندی تعهدات دستگاه‌ها و سازمان‌ها در مراسم اربعین حسینی ۱۴۰۳ و برگزاری جلسات منظم با نمایندگان معرفی شده از سوی ۱۸ دستگاه ارائه شد.

همچنین کمیته حمل و نقل و سوخت ستاد مرکزی اربعین با اشاره به برآورد افزایش ۱۵ درصدی تعداد زائرین اربعین در سال جاری نسبت به سال گذشته، گزارشی از برآورد تقاضای سفر زائران اربعین حسینی در سال ۱۴۰۳ و تفکیک بر حسب شیوه حمل و نقل، پیش‌بینی تعداد کل ناوگان مورد نیاز، تعداد ناوگان برای جابجایی زائران از سوی ارگان‌ها، اقدامات به عمل آمده جهت واردات اتوبوس برون شهری، پروژه‌های مربوط به پایانه‌های مرزی اربعین حسینی و زیرساخت‌های پارکینگ برای خودرو‌های شخصی ارائه کرد.

وزارت راه و شهرسازی نیز از اقدامات در خصوص وضعیت طرح‌های زیرساختی و طرح توسعه و بهسازی محور‌های اربعین به ویژه در بخش‌های ترمیم، تعریض، بهسازی و احداث اتوبان‌ها و مسیر‌های مواصلاتی و راه‌های اصلی گزارشی ارائه کرد.

در پایان این جلسه نیز استانداران ایلام و کرمانشاه گزارشی از نیازمندی‌ها، پیگیری تعهدات، کمبود‌ها و اقدامات انجام شده در مرز‌ها برای جابجایی زائران ارائه کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->