هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مبادله کالا به کالا بین سارقان و زوج مواد فروش

  • کد خبر: ۲۳۹۰۹۴
  • ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
مبادله کالا به کالا بین سارقان و زوج مواد فروش
زن و شوهری که در ازای خرید اجناس سرقتی، به سارقان موادمخدر می‌دادند، دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، اولین نفری که دستگیر شد «مرتضی. الف» بود. مرد چهل و چهار ساله‌ای که خانه‌اش را تبدیل به پاتوقی برای معتادان کرده بود. افرادی که شب و روز نمی‌شناسند، چون روزگارشان همیشه سیاه است. رفت و آمد وقت و بی‌وقت افراد به این پاتوق سیاه صدای اعتراض اهالی محل را بلند کرد، موضوعی که منجر به صدور دستورات ویژه‌ای از سوی سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی استان، شد و با ورود مأموران کلانتری معراج این سرنخ به انهدام یک باند خرید کالا‌های سرقتی و توزیع موادمخدر منجر شد.

افسران کلانتری معراج پیگیری این پرونده را زیر نظر سروان مسعود حسن‌پور آغاز کردند. با شناسایی پاتوق اعتیاد در بولوار توس، مأموران پس از جمع‌آوری اطلاعات و اطمینان از وقوع جرم با هماهنگی وارد این پاتوق شدند و توانستند متهم را که دارای سوابق متعدد سرقت است، به همراه اموال مسروقه هنگام استعمال موادمخدر دستگیر کنند.

هم‌زمان با این دستگیری افسران کلانتری معراج متوجه شدند که یک پراید نقره‌ای درست مقابل این خانه پارک شده است. استعلام پلاک خودرو نشان داد که پراید صبح همان روز از شهرستان گلبهار سرقت شده است. از طرفی متهم دستگیر شده در بخشی از اعترافاتش اعلام کرده بود که صبح همان روز از چناران به مشهد آمده است. مأموران با این ظن که احتمالا این سرقت از سوی این فرد انجام شده است، بازجویی‌های ویژه‌ای انجام دادند و متهم در نهایت به سرقت خودرو از گلبهار اعتراف کرد.

مهم‌ترین قسمت اعتراف این متهم واگذاری خودرو به یک موادفروش در بولوار توس بود که به ازای دریافت کالا‌های سرقتی و حتی خودروها، موادمخدر به او می‌داد. متهم در این باره مدعی شد: «این‌طوری برای ما هم بهتر است، به جای پله کردن ماشین و دردسر فروش قطعات، آن را یکجا به «کبری» می‌دهم و موادمخدر مصرفی‌ام را از او می‌گیرم.»

یک سرنخ مهم

با به دست آمدن این سرنخ سرگرد امیررضا فعال، فرمانده کلانتری معراج مشهد، از همکارانش خواست تا به سراغ فردی که متهم معرفی کرده بروند. تیم رسیدگی‌کننده پرونده با شناسایی آدرس در خیابان آتشکار در بولوار توس، با لباس مبدل پنج بار به سراغ این خانه رفتند و هربار دست پر برگشتند و توانستند از زنی به نام «کبری» مواد تهیه کنند.

هرچند مأموران مطمئن بودند که پشت در‌های بسته این خانه ویلایی خبر‌های مهمی هست، اما از آنجا که تنها یک دست زنانه پول را از آنها گرفته و از سوراخ تعبیه شده روی در موادمخدر را به آنها داده است، نتوانسته بودند سرنخ‌های بیشتری به دست بیاورند. بررسی‌ها نشان داد که مأموران با زوجی روبه‌رو هستند که دارای سوابق متعدد کیفری‌اند.

راز خانه سیاه

مأموران این موضوع را به مقام قضایی اعلام کرده و با دریافت دستورات ویژه قضایی برای بررسی این پاتوق وارد عمل شدند. تیم رسیدگی‌کننده پرونده به قصد ورود به این خانه سیاه، در آن را کوبیدند، اما کسی جواب آنها را نداد، مأموران تلاش داشتند تا در را باز کنند، اما متهمان نه‌تن‌ها در را از پشت با قفل بسته بودند بلکه لولا‌های در را هم تغییر داده بودند تا در رو به کوچه باز شود و کسی نتواند با هل دادن آن را باز کند.

هدف متهمان نیز معدوم‌سازی موادمخدر بود تا مدرکی به دست مأموران نیفتد. با این حال افسران کلانتری معراج با اقدامات فنی و تخصصی‌شان موفق به باز کردن در شدند و هنگامی وارد این لانه سیاه شدند که زن و شوهر درون توالت این واحد مسکونی در حال معدوم‌سازی موادمخدر بودند.

یک کشف بزرگ

با دستگیری این زوج، مقادیری از مواد مخدر برجامانده کشف و به همراه وسایل زیادی از اموال مسروقه بالغ بر بیش از صد قلم لوازم سرقتی شامل پخش، باند، پمپ و موتور کوکر، ابزار‌آلات و... متهمان به کلانتری منتقل شدند. «کبری. ف» و همسرش «مسعود. ر» در حالی قصد داشتند اتهام فروش موادمخدر را به گردن یکدیگر بیندازند که مرد چهل و دو ساله مدعی شد لوازم کشف شده، متعلق به خودش بوده است.

زن چهل ساله نیز درحالی اتهام دادن موادمخدر به سارقان را در ازای دریافت لوازم سرقتی رد می‌کرد که مدارک لازم در این زمینه در دست مأموران بود. در ادامه متهمان برابر دستور مقام قضایی راهی زندان شدند و شناسایی مال‌باختگان و تحویل اموال ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->