اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تازه‌ترین واکنش بایدن به سوءقصد به ترامپ

  • کد خبر: ۲۳۹۲۴۶
  • ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۴
تازه‌ترین واکنش بایدن به سوءقصد به ترامپ
رئیس جمهور آمریکا در سخنانی پیرامون سوءقصد به ترامپ بدون اشاره به آزادی حمل سلاح و تعداد بالای آمار جرم و جنایت در کشورش ادعا کرد: در آمریکا جایی برای این نوع خشونت وجود ندارد!

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا هم اکنون سخنرانی خود در خصوص سوءقصد به ترامپ را آغاز کرد.

رئیس جمهور آمریکا بدون اشاره به آزادی حمل سلاح و تعداد بالای آمار جرم و جنایت در کشورش در این خصوص ادعا کرد: در آمریکا جایی برای این نوع خشونت وجود ندارد!

جو بایدن ادامه داد: ما از اینکه رئیس جمهور سابق در سلامتی کامل به سر می‌ برد و رو به بهبودی است، خوشحالیم. شب گذشته با ترامپ صحبت کردم و وضعیت سلامتی او را بررسی کردم.

رئیس جمهور آمریکا با طرح ادعایی مضحک و بی آنکه قتل های عریانی از قبیل خفه کردن «جورج فلوید» توسط پلیس کشورش را به یاد بیاورد، مدعی شد: اتفاقی که دیروز برای ترامپ افتاد، به هیچ وجه بیانگر ارزش‌ های آمریکا نیست و ما هرگز نمی‌ توانیم اجازه دهیم این اتفاق تکرار شود!

بایدن افزود: تحقیقات «اف بی آی» در مورد سوء قصد به ترامپ هنوز در مراحل اولیه است. «اف بی آی» تحقیقات درباره حادثه تیراندازی در پنسیلوانیا را مدیریت می‌کند و ما هنوز جزئیاتی در این خصوص در دست نداریم.

این مقام آمریکا اضافه کرد: در کنوانسیون جمهوریخواهان که از فردا آغاز می شود، دستوراتی برای تقویت تدابیر امنیتی صادر کردم. تدابیر امنیتی پیرامون ترامپ را تقویت خواهیم کرد .

جو بایدن گفت: وحدت در کشور ما اکنون هدف نهایی است، حتی اگر به دلیل اختلافات، دستیابی به آن دشوار به نظر برسد! من همچنین دستور دادم تا از نظر نیروهای امنیتی در مورد آنچه در این تجمع رخ داده است، تحقیقات مستقلی انجام شود.

جو بایدن در ادامه سخنانش از مردم آمریکا درخواست کرد تا در مورد انگیزه‌ ها و تعلقات تیرانداز فرضیات خود را مطرح نکنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->