به گزارش شهرآرانیوز، شهردار مشهد در این نشست بیان داشت: معرفی فردوسی و مفاهیم شاهنامه دو بعد دارد، یک بعد کالبدی است که در آن مجموعه توس، آرامگاه، جلوخان و پردیس را مورد توجه قرار دادهایم.
کلایی افزود: اما بعد دیگر، تولید نرمافزار لازم برای پیشبرد و درونی کردن موضوعات شاهنامه است. بر همین اساس است که این موضوعات میتواند در نظام آموزشی مورد توجه قرار گیرد و آموزش شاهنامه در مقاطع پیشدبستانی و دبستان در برنامهریزی ها لحاظ گردد.
قاسم علی خدابنده، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز با تاکید براسناد بالادستی چون سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان داشت: ۲ساعت در هفته، دانشآموزان باید به فراگیری برخی مهارتها بپردازند. بر این اساس در برخی از مدارس مشهد، شاهنامهخوانی پیشبینی شده تا یکی از نیازهای اساسی دانشآموزان در آموزش زبان فارسی و توجه به مفاخر ادبی است، پاسخگویی شود.
خدابنده خاطرنشان کرد: از شهرداری مشهد تشکر میکنیم که در بازه زمانی یکساله طرح مطالعاتی آموزش شاهنامه به مقاطع پیشدبستانی و دبستان را به اتمام رساند تا امروز تفاهمنامه این طرح منعقد شود.
پیشتر نیز، سید مسعود ریاضی؛ رئیس کمیسیون ویژه توسعه و عمران توس در
گفتگو با شهرآرانیوز درباره این تفاهم نامه بیان داشت: «بر اساس این تفاهمنامه، قرار است از سال تحصیلی آینده، کلاسهای با ظرفیت زمانی دو ساعت در هفته بصورت آزمایشی برای ۱۲۰۰ نفر از دانش آموزان پایه چهارم دبستان برگزار شود.»