بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم
سرخط خبرها

از زنگ شاهنامه در مدارس تا کشتی پهلوانی در جلوخان

  • کد خبر: ۱۴۶۳
  • ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۰۶:۲۳
از زنگ شاهنامه در مدارس تا کشتی پهلوانی در جلوخان
مسعود ریاضی برنامه‌های شهرداری به مناسبت سالروز فرمان رهبری درباره توس را تشریح کرد

۱۹ تیرماه ۲۳ سال پیش، رهبر معظم انقلاب در بازدیدی از منطقه تاریخی توس به دلیل وضعیت نامناسبی که این منطقه داشت، فرمانی برای بهبود وضعیت آن صادر کردند. با این حال تا آغاز به کار پنجمین دوره مدیریت‌شهری مشهد این موضوع به محاق رفته بود و در عمل اهتمام ویژه‌ای به دستور صریح اللحن مقام معظم رهبری برای بهبود وضعیت آرامگاه حکیم توس صورت نگرفته بود. در همین راستا اعضای پنجمین دوره پارلمان شهری در کنار مدیران مربوط برای نخستین بار و به صورت جدی پای کار آمدند و کاری کارستان را در پاسداشت فردوسی بزرگ رقم زدند. کاری که با بازپیرایی جلوخان آرامگاه او انجام شده و شاید با ثبت جهانی منطقه تاریخی توس به فرجامی نیکو رهنمون شود.
حالا رئیس کمیسیون توسعه و عمران توس شورای شهر مشهد در گفت‌وگو شهرآرا از برگزاری برنامه‌های مختلف مدیریت‌شهری به مناسبت سالروز فرمان رهبری درباره توس در ۱۹ تیرماه سال جاری خبر داده است. به گفته سیدمسعود ریاضی اعضای پارلمان شهری از ابتدای ورود به شورای شهر، همیشه تلاش کرده‌اند تا فردوسی بیشتر به مردم شناسانده شود. بر همین اساس قرار است طی تفاهم‌نامه‌ای میان شهرداری و آموزش‌وپرورش، ۲ ساعت در هفته به عنوان زنگ فردوسی اختصاص یابد.
او با اشاره به رونمایی از این تفاهم‌نامه در ۱۹ تیرماه امسال اضافه کرد: بر این اساس، ۲ ساعت در هفته در پایه چهارم ابتدایی و پیش‌دبستانی در همه مدارس مشهد به زنگ فردوسی تعلق می‌گیرد که باعث می‌شود نسل آینده با این شاعر برجسته بیشتر آشنا شوند. آن‌طور که ریاضی در این‌باره بیان کرده، قرار است شاهنامه به صورت ویژه در پایه چهارم آموزش داده شود و دانش‌آموزان این مقاطع با شخصیت‌های این شاهکار ادبی و مضمون‌های آن آشنا شوند. همچنین قرار است رمز و رازهای شاهنامه به صورت مقدماتی و در حدی که سن و سال کودکان اجازه می‌دهد، به آن‌ها گفته شود.رئیس کمیسیون توسعه و عمران توس شورای شهر مشهد افزود: این اتفاق باعث می‌شود تا به معلومات عمومی دانش‌آموزان درباره فرهنگ کشورمان در آینده، امیدوار شویم. وی با بیان اینکه در تمام نقاط دنیا تلاش می‌کنند فرزندانشان با مفاخرشان آشنا شوند، اضافه کرد: باید یک ایرانی، فردوسی را در کنار دیگر بزرگان وطن، فرهنگ و مذهبش بشناسد.
او همچنین از برگزاری مسابقه کشتی پهلوانی در جلوخان آرامگاه فردوسی به مناسبت همین روز خبر داد و گفت: این اتفاق برای اولین‌بار در فضایی روباز و در کلاس یک وزن برگزار می‌شود.
به گفته ریاضی تاکنون کشورهایی مانند روسیه، تاجیکستان و قرقیزستان به فدراسیون پهلوانی اعلام آمادگی کرده‌اند و بر این اساس قرار است روز جمعه ۲۱ تیرماه، ۲۰ تا ۳۰ کشتی‌گیر برجسته جهان در محل جلوخان به رقابت بپردازند.
او همچنین از برگزاری پویش مردمی برای ثبت جهانی توس در صبح روز جمعه ۲۱ تیرماه خبر داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->