صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ همدردی «نازنین بیاتی» با عمو قلقلی + عکس فیلم «تابستانی که برف آمد» در آستانه اکران + پوستر کتاب «وعده صادق ۳» به کتابفروشی ها رسید فیلم «استاد» به سینما آنلاین فیلم نت می‌آید + زمان پخش و خلاصه داستان مراسم استقبال از پیکر استاد فرشچیان در فرودگاه اصفهان برگزار شد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم فصل دوم سریال وحشی چند قسمت است؟ آمازون سریال جدید «یوسف پیامبر» را می‌سازد مروری بر گزارش روزنامه «شرافت» که در آن «مصورالملک» چهره «کمال‌الملک» را قلم‌ زده است تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پاسیاد پسر خاک» منتشر می‌شود معاون ترامپ با هوش مصنوعی کتاب کودک تولید کرد! «محفل ستاره‌ها»؛ برنامه‌ای برای کشف استعدادهای قرآنی کودکان و نوجوانان ترنس استامپ، بازیگر فیلم سوپرمن درگذشت + علت فوت تیم «پیکی بلایندرز»، «استیو» را می‌سازد | همکاری تازه کیلین مورفی و مکس پورتر از نصیریان تا ارجمند؛ رد نقش بحث‌برانگیز فیلم «پیرپسر»
سرخط خبرها

از رمان «ده‌ تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، در مشهد رونمایی شد

  • کد خبر: ۲۴۰۳۰۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
از رمان «ده‌ تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، در مشهد رونمایی شد
طی مراسمی، از رمان «ده تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، با حضور نویسنده اثر، رونمایی شد.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، عصر امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۳) در محل پردیس سینمایی مهر کوهسنگی، از رمان «ده‌ تن»، برگزیده جایزه داستان ملی حماسی، با حضور نویسندگان و منتقدان مشهدی و دیگر اهالی فرهنگ و هنر، رونمایی شد.

رمان «ده تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، در مشهد رونمایی شد

 نویسنده این رمان درخصوص هدفش از نگارش این رمان، اظهار کرد: ازآنجاکه عاشورا پتانسیل عظیمی برای نویسندگان دارد، سعی کردم از این فضای داستانی، تاریخی و حماسی روایت کنم و ازطرفی این اثر سنجشی برای گنجاندن یک بازه تاریخی بزرگ در یک زمان بود.

حمید بابایی بیان کرد: این رمان زمان حرکت سیدالشهدا(ع) از مدینه تا دوران اسرا در شام را شامل می‌شود.

نویسنده رمان «ده تن» اشاره کرد: این کتاب در هزار نسخه توسط نشر زائر در ۱۰ روز چاپ شد.

وی رمان ده تن را به عنوان پنجمین اثر خود عنوان کرد و گفت: آثار دیگر بنده شامل «پیاده»، «خاک سفید» و «چهل‌و‌یکم» است.

هنر امروز ایران نیازمند نظریه و روایت قوی است

در ادامه این مراسم، محمدجواد استادی، پژوهشگر فرهنگی، در سخنانی به اهمیت توجه به نظریه و روایت در هنر امروز ایران تأکید کرد و گفت: هنر امروز ما اگر مؤثر نیست، به این خاطر است که به حوزه‌های نظری توجه نکرده‌ایم.

وی با اشاره به هنر اسلامی و شیعی، بیان کرد: در این حوزه، نیازمند نظریه بوده و به‌دنبال این هستیم که معنا پیدا کنیم. در هنر مسیحیت، موسیقی و نقاشی پررنگ است و داستان‌های انجیل به این دو هنر تبدیل شد و در کلیسا مورد استفاده قرار گرفت.

وی همچنین به نقش روایت در هنر اشاره کرد و گفت: روایت در جهان امروز، یک مسئله است و هیچ کشوری در دنیا قدرتمند نشده مگر اینکه ادبیات آن قدرت پیدا کرده باشد و تا ادبیات داستانی قدرتمند نشود، سایر هنر‌ها قوت پیدا نمی‌کنند.

وی در ادامه، به اهمیت ساختارسازی در ادبیات حماسی اشاره کرد و ابراز داشت: من معتقدم در ادبیات حماسی، باید ساختارسازی کنیم و این متناسب با مفهوم حماسه باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->