آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود
سرخط خبرها

کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی

  • کد خبر: ۲۴۰۹۶۳
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰
کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت: ادویه زردچوبه که به آن لقب ادویه طلایی داده شده با داشتن ترکیب شفابخشی به نام کورکومین، دارای خواص زیادی از جمله کاهش خطر لخته خون، ضد سرطان و تسریع بهبود زخم است.

به گزارش شهرآرانیوز، ندا فرح بخش در این باره بیان کرد: این ادویه خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد سرطانی دارد و در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی، نشان داده شده که استفاده از زردچوبه به کاهش موارد تجمع پلاکت‌ها کمک کرده و به طور بالقوه خطر تشکیل لخته‌های خون را کاهش می‌دهد.

وی افزود: برخی شواهد نشان می‌دهد که کورکومین ممکن است یک روش درمانی ارجح برای افراد مستعد ترومبوز عروقی نیازمند به درمان ضد آرتریت باشد.

فرح بخش ادامه داد: زردچوبه ممکن است بتواند به کاهش علائم افسردگی کمک کند زیرا کورکومین بر عملکرد انتقال دهنده‌های عصبی از طریق عامل نوروتروفیک مشتق شده از مغز تاثیر می‌گذارد.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه قوی ترین جنبه کورکومین توانایی آن در کنترل التهاب است توضیح داد: بر اساس نتایج منتشر شده یک مطالعه در مجله Oncogene ، با ارزیابی چندین ترکیب ضد التهابی، مشخص شد که کورکومین یکی از موثرترین ترکیبات ضد التهابی در جهان به شمار می رود.

وی اظهار کرد: این ادویه می تواند به افزایش "درخشش ودرخشندگی" پوست، تسریع بهبود زخم، درمان خارش و همچنین انواع سرطان های پوست کمک کند.

فرح بخش با تاکید بر خاصیت زردچوبه برای مدیریت وزن مفید گفت: یک مطالعه منتشر شده در مجله Biofactors نشان داد که کورکومین ممکن است بر اساس نتایج آزمایشگاهی در کاهش تکثیر (رشد) سلول‌های چربی تاثیر دارد.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز اضافه کرد: محققان دریافتند که خواص ضد التهابی موجود در کورکومین در سرکوب فرآیندهای التهابی چاقی مؤثر است، بنابراین به کاهش چاقی و اثرات نامطلوب آن بر سلامتی کمک می‌کند.

وی بیان کرد: تصور می شود مصرف زردچوبه و کورکومین به اثرگذاری کبد در سم زدایی بدن و مبارزه با برخی از اثرات سرطان‌زاهای خطرناک نقش دارد.

فرح بخش اظهار کرد: در حالی که مصرف آن به طور کلی بسیار ایمن است، به ندرت نشان داده شده که زردچوبه باعث ایجاد آلرژی می شود، به خصوص پس از قرار گرفتن در معرض پوست. به طور معمول به صورت بثورات خفیف و خارش دار تجربه خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->