یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب| گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شکست خفت بار رژیم صهیونیستی در پروژه غرق کردن تونل‌های غزه

  • کد خبر: ۲۴۱۱۶۸
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۲
شکست خفت بار رژیم صهیونیستی در پروژه غرق کردن تونل‌های غزه
روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مطلبی نوشت که پروژه «آتلانتیس» برای تونل‌های حماس در غزه با شکست مواجه شد، این در حالی است که از همان ابتدا معلوم نبود این پروژه پرهزینه نتیجه مثبتی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات این روزنامه صهیونیستی نشان می‌دهد که پروژه مذکور حتی قبل از دریافت تاییدیه‌های لازم از سوی عناصر متخصص به اجرا گذاشته شده بود.

این گزارش می‌افزاید که طرح مذکور بعد از آن آغاز شد که در یک تونل به اجرا گذاشته شد و ارتش هیچ اطلاعاتی در خصوص تاثیرگذاری آن و اتفاقاتی که در داخل تونل می‌افتد و شرایط عناصر مقاومت در داخل تونل نداشت و نمی‌دانست که آیا اسرای اسرائیلی نیز ممکن است در نتیجه این اقدام آسیب ببیند یا نه؟

این گزارش در پایان تاکید می‌کند که حماس خود را برای این احتمال‌ها آماده کرده بود و تجهیزات مربوط به بیرون کشیدن آب از تونل‌ها را در داخل آن قرار داده بود که به این تریب غرق کردن آن غیر ممکن شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->