لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت اموراجتماعی دادگستری خراسان رضوی پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: استان آذربایجان بهترین مکان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری است حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان (یکم آبان ۱۴۰۴) + فیلم صالحی‌امیری: طرح جامع «توس» با نگاه ملی و بلندمدت دنبال می‌شود نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود
سرخط خبرها

اعلام آمادگی مخبر برای حمایت از دولت چهاردهم

  • کد خبر: ۲۴۱۳۸۱
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳
اعلام آمادگی مخبر برای حمایت از دولت چهاردهم
سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه «امیدوارم مسیری که در خصوص توسعه حمل و نقل در کشور انتخاب شده که مهمترین بستر توسعه متوازن کشور و ابزار استفاده از موقعیت جغرافیایی کشور است، در دولت جدید نیز طی شود»، عنوان کرد: به عنوان دولت حتماً آمادگی داریم که هر پشتیبانی را که برای موفقیت دولت جدید لازم باشد، انجام دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری صبح شنبه - ۶ مرداد ۱۴۰۳ - در مراسم افتتاح همزمان طرح‌های حوزه راه و شهرسازی اظهار کرد: رئیس جمهور شهیدمان به درستی موضوع توسعه حمل و نقل در کشور را بستر اصلی توسعه کشور تشخیص دادند؛ ما کشوری پهناور هستیم که حداقل با ۱۵ کشور همسایه ایم و حمل و نقل ظرفیت و امکان بزرگی برای رشد توسعه و اشتغال کشور است.

وی با تقدیر از اقدامات انجام شده در وزارت راه و شهرسازی گفت: یکی از بزرگترین و مهم‌ترین علاقه‌های کشور‌های منطقه و نقطه پیگیری آنها برای تعامل با ایران در حوزه ترانزیت است؛ بنابراین بیشترین فشار‌ها در این حوزه بود و انصافاً نیز در این زمینه کار شد. چه کسی خوشش بیاید چه بدش باید باید بگوییم که تقریباً ۱۰ سال بخش‌های توسعه کشور دچار نقص‌های جدی شد و نمی‌شود که عقب افتادگی ۱۰ ساله را طی دو سال به نقطه مطلوب رساند؛ با این حال مسیری که توسط رئیس جمهور شهید و عزیزمان انتخاب شد مسیر درستی بود که وقت کافی بر روی آن گذاشته شد و مقام معظم رهبری نیز با عنایت در این خصوص رفتار کردند و به نظرم اتفاقات خوبی در حال وقوع است.

سرپرست ریاست جمهوری با اشاره به افتتاح ترمینال جدید فرودگاه ایلام و برخی پروژه‌های دیگر در حوزه راه و شهرسازی به طور هم‌زمان، عنوان کرد: پروژه‌هایی که امروز افتتاح می‌شود از جمله مسائلی هستند که اگر این اتفاق نمی‌افتاد برای مردم زحمت ایجاد می‌شد؛ بالاخره مردم ما به اربعین عشق می‌ورزند و علاقه فوق العاده‌ای دارند همچنین مردم سایر کشور‌ها علاقه بسیاری برای زیارت بارگاه امام رضا (ع) دارند. اینکه ما بتوانیم پرواز‌ها به ایلام را تا ۱۴۸ پرواز در هفته افزایش دهیم مسئله بسیار مهمی است.

مخبر در ادامه با تقدیر از اقدامات انجام شده از سوی وزارت راه و شهرسازی در برگزاری مراسم حج امسال تاکید کرد: قضیه حج در حال تبدیل شده به موضوعی نگران‌کننده بود چرا که در صورتی که زوار در عربستان می‌ماندند، گرمای شدید و نزدیکی به ایام محرم می‌توانست مسئله ایجاد کند و واقعاً مردم بعد از اعمال حج حوصله‌شان کم می‌شود؛ چرا که اعمال حج جزو سنگین‌ترین اعمال عبادی است. من صمیمانه تشکر می‌کنم چرا که مسئله حج و بازگشت آنها به کشور به خوبی حل و نگرانی‌ها برطرف شد.

وی تصریح کرد: امیدوارم مسیری که در خصوص توسعه حمل و نقل در کشور انتخاب شده که مهمترین بستر توسعه متوازن کشور و ابزار استفاده از موقعیت جغرافیایی کشور است، در دولت جدید نیز طی شود. به عنوان دولت حتماً آمادگی داریم که هر پشتیبانی را که برای موفقیت دولت جدید لازم باشد، انجام دهیم. این از نقاط مثبت دولت آقای رئیسی است که امروز که تقریباً به روز‌های آخر دولت نزدیک می‌شویم تشکیلات دولت مانند روز‌های نخست در حال فعالیت است؛ امیدواریم خداوند رفاه و آسایش مردم را رقم بزند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->