راهپیمایی «بشارت نصر» جمعه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) در سراسر کشور برگزار می‌شود دولت درباره اعمال تغییر در سازمان عشایر باید با مجلس هماهنگ باشد ترامپ: ۴۸ ساعت آینده برای غزه حیاتی است رئیس مجلس: در دفاع از تمامیت ارضی ایران با کسی مماشات نمی‌کنیم احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه
سرخط خبرها

فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی به دنبال تغییر الگوی ارتقای امنیت زنان

  • کد خبر: ۲۴۲۴۸۱
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی به دنبال تغییر الگوی ارتقای امنیت زنان
نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی درباره ادامه روند بررسی لایحه ارتقای امنیت زنان گفت: اساسنامه و مرام‌نامه فراکسیون زنان با هدف تغییر الگو در این حوزه و حمایت از کاهش آسیب‌های اجتماعی تدوین می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمد بیگی درباره بررسی لایحه ارتقای امنیت زنان در مجلس دوازدهم شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس بنا دارد یک فراکسیون قوی، منسجم، متعادل و پیشرو در دوره جدید ایجاد کند و اکنون در حال بررسی و تدوین اساسنامه و مرام نامه برای فراکسیون زنان هستیم.

وی افزود: اساسنامه و مرام نامه دقیقی برای فراکسیون در دوره های قبل، یا وجود نداشته و یا اگر وجود داشته، اکنون موجود نیست از این رو در حال نوشتن یک سند هستیم.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ادامه‌ داد: این اساسنامه با رویکرد زنان پیشران و تراز مسلمان انقلاب اسلامی با اهداف سیاست های کلی خانواده و جمعیت و با هدف رسیدن به اهداف قانون اساسی، تدوین می‌شود.

محمدبیگی تاکید کرد: طرح‌های متعددی در فراکسیون زنان وجود دارد و بعد از تصویب اساسنامه به بررسی طرح ها و لوایح موجود در حوزه زنان و خانواده می پردازیم.

وی با بیان اینکه این تفکر که تلقی ما به عنوان قانون گذار با تلقی زنان جامعه، یکی باشد خیلی مهم است، گفت: هر چقدر ما به مردم و مشکلات زنان نزدیک تر باشیم، می توانیم قوانین جذاب تر، به روز تر و مبتنی بر حل نیاز جامعه و مسائل بنویسیم.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از این قوانین، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است، یادآورشد: این قانون از آنجا که نیاز جامعه بود، هر بند آن تقریبا به یک خانواده مربوط می شود و خانواده های ایرانی با آن ارتباط گرفتند.

محمدبیگی با تاکید بر اینکه ما به قوانین جامع از این دست نیاز داریم، تاکید کرد: الگویی که در حوزه ارتقای امنیت زنان و حمایت از کاهش آسیب‌های اجتماعی وجود دارد باید تغییر کند و نباید گرته برداری از کشورهای غربی باشد.

وی اضافه کرد: این الگو باید بر اساس قوانین داخل کشور خودمان باشد و ما هم تلاش می‌کنیم در بررسی و تدوین لوایح و قوانین جدید، نیازهای واقعی مردم را با بهره گیری از نظر اندیشمندان و صاحبنظران حوزه زنان و خانواده و همچنین بررسی لوایح قبلی، بررسی و مشکلات را رفع کنیم و قوانین جدیدی هم با موضوعات مختلف زنان تصویب کنیم.

گفتنی ست؛ کلیات لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار در جلسه علنی روز یکشنبه ۲۰ فروردین سال ۱۴۰۲ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. یک فوریت این لایحه پیشتر در جلسه علنی ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ تصویب شده بود.

لایحه «پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوء رفتار» از دولت دهم آغاز شد و پس از رفت و آمدهای بسیار میان مجلس و قوه قضائیه و دولت سرانجام این لایحه اواخر سال ۹۹ به مجلس ارجاع شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->