ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام؛ روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه نتایج کنکور دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گذر موج بارشی از کشور در ۲ روز آینده هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل
سرخط خبرها

طبق آمار ۴ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ حوادث ناشی از غرق‌شدگی در مشهد ۴ برابر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است

  • کد خبر: ۲۴۲۷۳۲
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
طبق آمار ۴ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ حوادث ناشی از غرق‌شدگی در مشهد ۴ برابر بیشتر از  مدت مشابه سال گذشته بوده است
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: باید عموم مردم هشدار‌های متعدد در خصوص غرق‌شدگی و پرهیز از شنا در محل‌های ناایمن و استخر‌های غیرمجاز در ویلا‌ها و باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی را جدی بگیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علی یزدانی اظهار کرد: با شروع فصل گرم و حضور هموطنان در مناطق ییلاقی، باغ، زمین‌های کشاورزی و استفاده از استخر‌های غیر مجاز برای شنا موجب بروز حوادث تلخی شده است که در بررسی انجام شده از ابتدا فروردین ماه ۱۴۰۳ تا انتهای تیر ماه امسال تعداد ۳۲ نفر مصدوم ناشی از حوادث غرق شدگی به اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۴ برابری داشته است و از این تعداد ۷ نفر اعلام فوت در محل و ۲۵ مصدوم نیز به بیمارستان منتقل گردیده اند، در بررسی دیگر مشخص شد که کمترین سن قربانی غرق شدگی مربوط به دو پسر و یک دختر یک ساله و بیشترین سن مربوط به اقای ۷۲ ساله بوده است.

وی با بیان اینکه استخر‌های کشاورزی هر چند برای ذخیره سازی آب ساخته می‌شوند، اما در برخی مواقع حادثه می‌آفرینند و جان افرادی را که برای شنا و ماهیگیری به آنجا می‌روند، می‌گیرند خاطر نشان کرد: در این حوادث، بیشتر کسانی که جان خود را در استخر‌های کشاورزی از دست می‌دهند، کودکان و نوجوانان هستند که یا به خاطر شنا و یا به دلایل دیگر در این نوع استخر‌ها غرق می‌شوند.

 رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بیشتر استخر‌های کشاورزی ایمن سازی نشده‌اند و باعث بروز حادثه می‌شوند، زیرا در استخر‌های کشاورزی برای جلوگیری از هدر رفت آب از مواد نانویی به نام "ژئو ممبران " استفاده می‌کنند که اگر فردی در این استخر‌ها بیفتد، هیچ راهی جز تن دادن به مرگ ندارد، زیرا هرقدر هم شناگر خوبی باشد، تنها راه موجود برای خروج از این استخر این است که یک نفر از بیرون استخر طناب بیندازد و فرد را بیرون بکشد.

وی با بیان اینکه بسیاری از رودخانه‌ها با وجود ظاهری آرام، بسیار خطرناک و عمیق هستند تصریح کرد: مشاهده شده است که افراد با تکیه بر ظاهر آرام رودخانه بعد از چند قدم جلو رفتن در رودخانه متوجه عمق زیاد آن شده و گرفتار گردآب شده اند، بنابراین توصیه می‌شود بدون اطلاع از وضعیت رودخانه و یا مناطق ذخیره آب و سد‌ها برای شنا در آن اقدام نکنید.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: کودکان ۴‏- ١ سال در معرض خطر غرق شدگی در حوض، استخر و وان حمام هستند. آنها به دلیل کنجکاوی، عدم درک خطر و غفلت والدین دچار غرق شدگی می‌شوند و خانواده‌ها دقت کنند کودکان را در ساحل دریا و رودخانه، در نزدیکی مکان‌های آبی پرخطر، وان حمام، حوض و استخر تنها رها نکنند.

دکتر یزدانی افزود: سد‌های آبی محل مناسبی برای شنا نیست و بسیار خطرناک است و همه ساله شاهد اتفاقات ناگوار و داغدار شدن خانواده‌ها هستیم که امیدواریم با افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در این زمینه و همکاری و همراهی مردم به خصوص جوانان و نصب تابلو هشدار و فنس کشی و تعبیه طناب و پله و سایر نکات حفاظتی در استخر‌ها و. شاهد اتفاقات تلخ این چنین نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->