توزیع ۵۷ هزار بسته تحصیلی در خراسان رضوی به همت کمیته امداد و خیرین مؤثرترین روش‌ها برای مقابله با خواب‌آلودگی پاییزی ذخیره ۲۵۰ هزار نمونه خون بندناف در ایران متناسب‌سازی حقوق در پایه مستمری بازنشستگان نفت اعمال شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پرداخت علائم بالا بودن سطح کورتیزول در بدن چیست؟ هشدار به ۴۰ ساله‌ها، مراقب تحلیل عضلات خود باشید ضرورت درمان تنبلی چشم پیش از ۱۰ سالگی دلیل ضعیف شدن ماهیچه‌های قلب چیست؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر هوای خنک باشند پرداخت ۱۵ هزار فقره تسهیلات ارزان قیمت به بازنشستگان فرهنگی (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در نوار شمالی عفو معیاری چیست و شامل چه کسانی می‌شود؟ غذا‌های فوق‌فراوری شده طول عمر را کاهش می‌دهند «تمر هندی» میوه‌ای ترش با فواید شگفت‌ انگیز برای سلامت بدن آیا محکومان جرایم کلان اقتصادی و حدی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ ۱۰۰۰ بیمار در بیمارستان منتصریه مشهد هر ماه دیالیز می‌شوند اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) تهران ـ مشهد، پرتصادف‌ترین جاده کشور | ۴ جاده پرتصادف کشور کدامند؟ پشت پرده مرگ مشکوک زن جوان؛ از آشنایی در پارک ملت تا ارتباط غیراخلاقی در لانه سیاه فرار مرد قاتل پس از قتل بی‌رحمانه همسر سابق در خیابان مطهری شمالی زلزله منطقه فاریاب کرمان جمعیت هلال احمر را به حال آماده‌باش کامل درآورد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) زلزله فاریاب کرمان را لرزاند (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) فوت ۶۵۶ نفر در تصادفات ۱۷ روز ابتدایی شهریور در جاده‌های کشور یک میلیون دوز واکسن آنفلوانزا توزیع شد | قیمت واکسن وارداتی چقدر است؟ فساد جدید کشف شده در حوزه واردات تلفن همراه | جا زدن آیفون بجای شیائومی آیا مدارس در مهر ماه غیر حضوری آغاز خواهند شد؟ افزایش ۳۲ تا ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی ابلاغ شد انسولین «نوورپید» در مشهد پیدا نمی‌شود | دیابتی‌های مشهدی، قربانی داروخانه‌های منتخب مجروحیت ۲ جنگلبان در حمله به پاسگاه یگان حفاظت منابع طبیعی در اسالم
سرخط خبرها

برای حفظ جان خود، در مناطق حفاظت‌شده شنا کنید

  • کد خبر: ۲۴۱۷۴۷
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
برای حفظ جان خود، در مناطق حفاظت‌شده شنا کنید
مدیرگروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: لازم است شهروندان در مناطق تحت حفاظت و طرح‌های سالم‌سازی که تحت نظارت نجات غریق بوده، شنا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا جویا، آشنایی با فنون اولیه و محدودیت‌ها و رعایت فنون شنا را از ابتدایی‌ترین الزامات قبل از شنا برشمرد و گفت: در هنگام شنا در دریا خیلی چیز‌ها قابل‌پیش‌بینی نیست؛ به‌طوری‌که ممکن است در عرض چند ثانیه زیر پای شما خالی شده و دچار حادثه شوید؛ بنابراین از عموم مردم درخواست می‌شود، چنانچه قصد شنا در دریا را دارند، فقط در مناطق تحت حفاظت و طرح‌های سالم‌سازی که تحت نظارت نجات غریق بوده و به امکانات امدادی مجهز است، شنا کنند.

مدیرگروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص شنا در مکان‌های کم عمق گفت: اطلاع از وضعیت عمق آب قبل از تصمیم به شیرجه زدن و حتی قبل از ورود به آب ضروری است چرا که شیرجه در آب‌های کم عمق خطر ضربه به سر و نیز شکستگی گردن را ممکن است به دنبال داشته باشد.

دکتر جویا افزود: شهروندان، توانایی خود را در شنا کردن بیش از حد در نظر نگیرند چرا که یک سوم قربانی‌های غرق شدگی با فن شنا به طور کامل آشنا بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از رودخانه‌ها با وجود ظاهری آرام، بسیار خطرناک و عمیق هستند تصریح کرد: مشاهده شده است که افراد با تکیه بر ظاهر آرام رودخانه بعد از چند قدم جلو رفتن در رودخانه متوجه عمق زیاد آن شده و گرفتار گردآب شده اند، بنابراین توصیه می‌شود بدون اطلاع از وضعیت رودخانه مورد نظر برای شنا در آن اقدام نکنید.

مدیر گروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با تاکید بر اینکه افراد به هیچ وجه تنها و در محیط‌هایی که نجات غریق وجود ندارد شنا نکنند گفت: از شنا در تاریکی شب، انجام شوخی‌های خطرناک در هنگام شنا و شنا پس از مصرف دارو‌هایی که موجب خواب‌آلودگی یا شل‌شدن عضلات می‌شود، بپرهیزید.

دکتر جویا همچنین با اشاره به اینکه غرق شدگی در مردان بیشتر از زنان روی می‌دهد اظهار داشت: بعضی از بیماری‌های زمینه‌ای مانند صرع، بیماری‌های قلبی، ضعف عضلانی، عقب ماندگی ذهنی و... همچنین مصرف دارو‌های خواب‌آور، الکل و مواد روان‌گردان قبل از شنا می‌توانند احتمال خطر غرق‌شدگی را افزایش دهند.

وی تأکید کرد: کودکان ۴‏‏- ۱ سال در معرض خطر غرق شدگی در حوض، استخر و وان حمام هستند. آن‌ها به دلیل کنجکاوی، عدم درک خطر و غفلت والدین دچار غرق‌شدگی می‌شوند.

مدیر‌گروه کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه توصیه نمود: خانواده‌ها دقت کنند کودکان را در ساحل دریا و رودخانه، در نزدیکی مکان‌های آبی پرخطر، وان حمام، حوض و استخر تنها رها نکنند.

دکتر جویا با اشاره به اینکه سد محل مناسبی برای شنا نیست و بسیار خطرناک است و باید در اطراف سد‌ها تابلوی هشدار ممنوعیت شنا نصب شود گفت: متأسفانه هرساله شاهد اتفاقات ناگوار و داغدارشدن خانواده‌ها هستیم که امیدواریم با افزایش آگاهی و اطلاع‌رسانی در این زمینه و همکاری و همراهی مردم به خصوص جوانان، شاهد اتفاقات تلخ این‌چنینی نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->