امتحانات جبرانی دانش‌آموزان از فردا (۱۵ مرداد ۱۴۰۳) آغاز خواهد شد | نمرات پایه دوازدهم به عنوان «سابقه تحصیلی» حساب نمی‌شود افزایش ۱۰۰ برابری جریمه مداخلات در حوزه پزشکی و زیبایی صلیب سرخ ارمنستان برای همکاری با هلال احمر ایران ابراز تمایل کرد درگیری عضلات پا در پیاده روی اربعین می‌تواند به دلیل وجود مواد زائد در بدن باشد  رئیس بنیاد نخبگان خراسان‌رضوی: پیش‌بینی می‌شود در دولت چهاردهم، بیش‌ازپیش از ظرفیت نخبگان استفاده شود مو‌ها در تابستان با چه مشکلاتی روبه‌رو هستند؟ پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۴ مرداد ۱۴۰۳) چند پیشنهاد به پدرومادر‌ها برای تأمین آینده مالی فرزندانشان کدام نوع تن ماهی هم سالم و هم خوشمزه است؟ کدام ادویه‌ها برای گوارش و هضم بهتر غذا مفید هستند؟ ارائه خدمات رادیوتراپی و براکی‌تراپی به بیماران مبتلا به سرطان سرپایی در بیمارستان امام‌رضا(ع) نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ مرداد ۱۴۰۳) واژگونی سواری در جاده نیشابور- مشهد، ۵ نفر را مصدوم کرد دستگیری سارقی که برای مالباخته‌ها نامه حلالیت می‌نوشت! قاتل ۱۸ ساله بخشیده شد!
سرخط خبرها

کدام نوع تن ماهی هم سالم و هم خوشمزه است؟

  • کد خبر: ۲۴۲۹۵۵
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
کدام نوع تن ماهی هم سالم و هم خوشمزه است؟
تن ماهی یک غذای خوشمزه، سریع و سالم است، اما تمام تن ماهی‌ها سالم نیستند در این مطلب نحوه تشخیص تن ماهی سالم و خوشمزه را برایتان آماده کرده ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، تن ماهی یک ماده‌ی غذایی خوشمزه و مغذی و در دسترس است که هنگام کمبود وقت و نداشتن فرصت کافی برای آشپزی می‌تواند ناجی ما باشد. با تن ماهی می‌توان انواع غذا‌های خوشمزه و سریع را در کمترین زمان ممکن تهیه کرد. تن ماهی‌ها انواع و اقسام مختلف، چون کنسرو تن ماهی ساده، کنسرو ماهی تن با شوید، تن ماهی با روغن زیتون، کنسرو ماهی تن با فلفل و... دارند، اما کدام یک از انواع تن ماهی‌ها سالم‌تر است و کدام نوع تن ماهی را بهتر است مصرف نکنیم.

سالمترین نوع تن ماهی چیست؟

سالمترین نوع تن ماهی، تن ماهی در نمک است، این تن ماهی‌ها داخل آب نمک تولید می‌شوند و هیچ روغن افزوده‌ای در آنها وجود ندارد. این نوع تن ماهی‌ها که سرشار از پروتئین هستند، کم کالری بوده و برای افراد دارای رژیم کاهش وزن و افراد ورزشکار مفید هستند.


بهتر است تن ماهی‌هایی که در ادامه معرفی می‌کنیم با احتیاط مصرف کنید:

تن ماهی در روغن زیتون

ترکیب ماهی و روغن زیتون برای بسیاری افرباد دلچسب است، اما معمولا کیفیت روغن زیتون‌هایی که با ماهی ترکیب می‌شوند، پایین است بنابراین توصیه می‌شود از مصرف این نوع تن ماهی‌ها اجتناب نمایید.

تن ماهی در روغن گیاهی

پرفروش‌ترین تنهای ماهی روغن‌های گیاهی دارند و این روغن‌ها کیفیت پایینی داشته و از دانه‌های تراریخته مثل آفتابگردان، ذرت، سویا، کانولا و... گرفته می‌شوند. این دانه‌های تراریخته موجب التهاب در بدن انسان شده و می‌توانند دلیل انسداد عروق و سرطان در بدن باشند.

تن ماهی طعم دار

تن ماهی‌های طعم‌دار معمولاً با طعم شوید یا فلفل در بازار ارائه می‌شوند، روغن‌های این تن ماهی‌ها هم از دانه‌های تراریخته گرفته می‌شوند و سبزیجاتی هم که در این تن ماهی‌ها استفاده می‌شوند، کیفیت پایینی دارند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->