عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

سرپرست وزارت اقتصاد فلسطین به شهادت رسید

  • کد خبر: ۲۴۳۲۲۹
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
سرپرست وزارت اقتصاد فلسطین به شهادت رسید
دفتر رسانه‌ای دولتی غزه از شهادت سرپرست وزارت اقتصاد فلسطین در پی حملات جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی در دیرالبلح در مرکز نوار غزه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دفتر رسانه‌ای دولتی غزه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد «عبدالفتاح الزریعی» سرپرست وزارت اقتصاد فلسطین و مادرش در پی بمباران جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

براساس گزارش عربی ۲۱، در این بیانیه همچنین آمده است: این مقام دولتی که پیوسته کار کرد، راهی طولانی و مملو از فداکاری و مناصب افتخارآمیز داشت و الگوی اخلاص و فداکاری در کار و خدمت به اقشار مختلف ملت فلسطین بود و پس از عمری رشادت و زندگی شرافتمندانه به افتخار شهادت نائل گشت.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است: شهادت مقامات دولتی مانع انجام وظایف ملی ما در قبال ملت فلسطین و تداوم ایفای نقش اخلاقی و حرفه‌ای برای خدمت به آنها و نیز حمایت از ثبات و پایداری در برابر این تجاوز شنیع نخواهد شد.

وبگاه عربی۲۱ نوشت: هدف قرار دادن الزریعی درچارچوب کمپین هدفمند رژیم صهیونیستی برای به شهادت رساندن کسانی که در نوار غزه خدمات‌رسانی می‌کنند ازجمله امدادگران و پزشکان صورت گرفت و پیشتر نیز گروهی از اعضای شهرداری و نیرو‌های پلیس هدف حملات این رژیم قرار گرفته بودند.

ماه گذشته میلادی نیز «ایهاب الغصین» سرپرست وزارت کار فلسطین در غزه توسط اشغالگران صهیونیست به شهادت رسید.

در آن زمان جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای شهادت ایهاب الغصین در اثر بمباران شهر غزه را تسلیت گفت و اعلام کرد: الغصین باوجود خطراتی که متوجه او بود و با وجود اینکه خانواده‌اش هدف قرار گرفته بودند و همسر و شماری از فرزندانش به شهادت رسیده بودند، ایام جنگ را با انجام وظایف دینی و ملی و خدمت به مردم خود سپری نمود تا همراه با دیگر فرزندان این ملت نمونه بارزی از مبارزه‌طلبی، ثبات و پایداری در برابر رژیم اشغالگر و جنایات آن باشد.

از سوی دیگر، منابع خبری اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به‌صورت پیاپی شرق برج‌های «القسطل» واقع در جنوب شرق دیرالبلح در مرکز نوار غزه را هدف حملات خود قرار دادند.

منابع همچنین از هدف قرار دادن منطقه «ابو غوله» در اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه، منطقه «قیزان النجار» در جنوب شهر خان یونس و محله «الشیخ رضوان» در شمال شهر غزه خبر دادند.

خبرنگار شبکه خبری المیادین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم اشغالگر شهرک «عبسان الکبیره» در شرق شهر خان یونس و مناطق «السناطی» و «الفراحین» در این شهر را هدف قرار دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->