چارلی کرک، فعال سیاسی نزدیک به ترامپ کیست؟ چارلی کرک، فعال سیاسی حامی ترامپ در جریان تیراندازی جان باخت آیت‌الله علم‌الهدی: تقارن ولادت پیامبر (ص) و امام صادق (ع) پیام‌آور تغییرات اساسی در تاریخ است تیراندازی به چارلی کرک، از چهره‌ های نزدیک به ترامپ حین سخنرانی در دانشگاه یوتا ولی + فیلم(۱۹ شهریور ۱۴۰۴) سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به قطر را قویا محکوم کرد نگرانی ترکیه از تکرار حمله مشابه به دوحه در خاک این کشور عراقچی: مقابله با رژیم صهیونیستی نیازمند تصمیم جمعی در منطقه است واکنش حزب الله لبنان به حمله خونین رژیم صهیونیستی به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) قطر: نتانیاهو باید به دست عدالت سپرده شود وزارت خارجه تجاوز رژیم صهیونیستی به یمن و کشتار خبرنگاران را به شدت محکوم کرد رسانه عبری: نتانیاهو ترکیه را هم رسما به حمله نظامی تهدید کرد سخنگوی پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با چین نیست نتانیاهو قطر را تهدید به حمله دوباره کرد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تأکید پزشکیان و السیسی بر موضع مشترک در برابر تجاوزگری اسرائیل نتانیاهو پس از حمله به یمن گزافه گویی کرد ۱۲۷ شهید و زخمی در حملات امروز اسرائیل به یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه مشترک آمریکا و سه کشور اروپایی درباره ایران (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قاطع یمن به تجاورز رژیم صهیونیستی: اسرائیل منتظر پاسخ سخت ما باشد یحیی سریع ادعای صهیونیست‌ها درباره هدف گرفتن سکوی‌های پرتاب موشک یمن را تکذیب کرد تروئیکای اروپایی: همکاری کامل ایران با آژانس شرط دستیابی به توافق است هشدار رئیس شورای عالی سیاسی یمن به صهیونیست‌ها: آماده باشید بن‌سلمان: ابتکار صلح عربی را فعال کردیم دیدار عراقچی با رئیس جمهور تونس | تقدیر از رویکرد تونس در محکومیت حملات اسرائیل و آمریکا علیه ایران شیخ نعیم قاسم: فلسطین مهم‌ترین آرمان وحدت بخش اسلام است چین به توافق ایران و آژانس اتمی واکنش نشان داد بیانیه اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس درباره توافقات پادمانی با ایران حمله جنگنده‌های اسرائیل به پایتخت یمن (۱۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جو بایدن: در جریان آخرین تحولات خاورمیانه قرار گرفتم

  • کد خبر: ۲۴۳۴۷۰
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
جو بایدن: در جریان آخرین تحولات خاورمیانه قرار گرفتم
رئیس جمهور آمریکا گفت، در نشستی در کاخ سفید در جریان آخرین تحولات غرب آسیا و ارزیابی‌ها درباره پاسخ ایران و حزب‌الله به رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس خاطرنشان کرد او و کامالا هریس، معاونش روز دوشنبه در یک جلسه در «اطاق وضعیت» کاخ سفید جدیدترین اطلاعات را درباره آخرین تحولات منطقه دریافت کرده‌اند.

بایدن ادامه داد: ما اطلاعات به‌روزرسانی شده را درباره تهدیدات ایران و گروه‌های مورد حمایت آن، تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای و آمادگی برای حمایت از اسرائیل در صورت حمله مجدد دریافت کردیم.

او در پیام خود نوشت: ما همچنین درباره اقداماتی که برای دفاع از نیروهایمان و پاسخ به هرگونه حمله علیه پرسنل خود به روش و مکان انتخابی خود انجام می‌دهیم، صحبت کردیم.

پیشتر پایگاه خبری آکسیوس نیز به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داد: رئیس جمهور ایالات متحده و معاونش در جلسه‌ای با تیم امنیتی کاخ سفید درباره پاسخ ایران و حزب‌الله لبنان برای انتقام ترور و شهادت اسماعیل هنیه، رهبر سیاسی حماس در تهران و همچنین شهادت فواد شکر، فرمانده ارشد حزب‌الله در حمله اسرائیل به جنوب بیروت اطلاع‌رسانی شدند.

به گفته این مقامات آمریکایی، ارزیابی تیم امنیتی این است که هنوز مشخص نیست حمله تلافی‌جویانه ایران و حزب‌الله چه زمانی خواهد بود و به‌طور مشخص به چه شکلی انجام خواهد شد.

این مقامات همچنین گفتند که به رئیس جمهور آمریکا و معاونش گفته شده است «ایران و حزب‌الله هنوز تصمیم نهایی خود را درباره چگونگی حمله به رژیم صهیونیستی نگرفته‌اند.»

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->