وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی تأثیر اجرای قانون «تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها» بر خراسان رضوی | سایه‌روشن یک قانون تازه‌نفس
سرخط خبرها

اصلی‌ترین دلایل ناترازی برق کشور چیست؟ | نیاز به سرمایه ۱۰ میلیارد دلاری برای جبران کمبود برق کشور

  • کد خبر: ۲۴۴۰۶۲
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
اصلی‌ترین دلایل ناترازی برق کشور چیست؟ | نیاز به سرمایه ۱۰ میلیارد دلاری برای جبران کمبود برق کشور
سخنگوی فراکسیون امنیت انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: به هر حال یکی از دلایل ناترازی برق بحث سیاست‌گذاری در حوزه سرمایه‌گذاری برای تولید برق است که باید به این مهم توجهی ویژه شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد پاک‌مهر با اعلام این خبر، اظهار کرد: روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه این هفته، یک حد نصاب جدید از مصرف برق در کشور به ثبت رسیده است.

وی گفت: چند سالی که کشور با موضوع ناترازی برق دست‌به‌گریبان است که این ناترازی بر اثر سه عامل مهم بروز و ظهور پیدا کرده است. یکی از این عوامل تغییر اقلیم و گرمای شدید در فصل تابستان است. تغییر اقلیم یک موضوع جهانی بوده و ایران نیز مشمول این تغییر اقلیم است.

سخنگوی فراکسیون امنیت انرژی، منابع معدنی و توسعه پایدار مجلس شورای اسلامی گفت: عامل دوم عدم سرمایه‌گذاری برای تولید برق پایدار بوده که نکته بسیار مهمی است که باید در سال‌های گذشته چنین اتفاق می‌افتاد که متأسفانه رخ نداده است. به هر حال یکی از دلایل ناترازی برق بحث سیاست‌گذاری در حوزه سرمایه‌گذاری برای تولید برق است که باید به این مهم توجهی ویژه شود.

وی عنوان کرد: افزایش مصرف برق (افزایش تعداد مشترکان برق) سومین عامل ناترازی برق در کشور است. یک میلیون به مشترکان برق در کشور اضافه شده که ۸۰ درصد فقط مشترکان برق خانگی هستند.

پاک‌مهر بیان کرد: در حال حاضر حداقل کمبود برق در ایران بین ۱۰ تا ۱۲ هزار مگاوات است که برای جبران این کسری به یک سرمایه‌گذاری ده‌میلیارددلاری نیاز است. کاهش مصرف برق از طریق سامانه‌های روشنایی و کاهش تلفات در شبکه برق ازجمله راهکار‌هایی است که در این قانون آمده که باید سیاست‌گذاری شود تا سالانه حداقل یک درصد از شدت مصرف برق در کشور کاهش یابد.

وی افزود: یکی دیگر از راهکار‌های مورد پیش‌بینی در قانون مزبور این بود که طبق ماده (۴) قانون صنایع انرژی‌بر، با همکاری وزارت صمت و نیرو حداقل ۱۰ هزار مگاوات برق تولید کنند. از این میزان ۹ هزار مگاوات برق باید در نیروگاه‌های حرارتی و یک هزار مگاوات برق باید در نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک در مدت سه سال یعنی سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ تولید می‌شد. اگر این اتفاق می‌افتاد کشور در تولید برق به پایداری می‌رسید که متأسفانه این سهمیه وزارت صمت بوده که تاکنون اتفاق نیفتاده است. صنایعی در کشور وجود دارد که از شبکه سراسری برق تغذیه می‌کنند و میزان مصرف برق این صنایع هم بسیار بالاست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->