آیت الله مروی: در کنار بهره‌برداری از فضای مجازی، روش‌های سنتی و ارتباطات مستقیم روحانیت با مردم نیز مورد توجه قرار گیرند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مساجد در تثبیت اقتدار فرهنگی شهر‌ها نقش مؤثری داشته‌اند بیش از ۲۲ هزار زائر ایرانی وارد عربستان شدند گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه
سرخط خبرها

مدیرکل صداوسیمای خراسان‌رضوی: زیارت امام‌رضا(ع) انحصاری‌ترین ظرفیت جمهوری اسلامی و بزرگ‌ترین مزیت نظام برای امیدآفرینی و سرمایه اجتماعی است

  • کد خبر: ۲۴۴۲۰۹
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹
مدیرکل صداوسیمای خراسان‌رضوی: زیارت امام‌رضا(ع) انحصاری‌ترین ظرفیت جمهوری اسلامی و بزرگ‌ترین مزیت نظام برای امیدآفرینی و سرمایه اجتماعی است
مدیرکل صداوسیمای خراسان‌رضوی گفت: زیارت امام‌رضا(ع) انحصاری‌ترین ظرفیت جمهوری اسلامی و بزرگ‌ترین مزیت نظام برای امیدآفرینی و سرمایه اجتماعی است که باید بخش مهمی از منابع فکری و بودجه‌ای نسبت به آن جهت‌گیری شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن نصرپور امروز، ۲۰ مردادماه، در مراسم افتتاح موج اربعین رادیو زیارت که در صداوسیمای خراسان‌رضوی در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه ورود به هفتمین سال افتتاح رادیو زیارت هستیم. یاد و خاطره شهید خدمت شهید آیت‌الله رئیسی را گرامی می‌دارم که در افتتاح آزمایشی و رسمی رادیو زیارت خدمت ایشان بودیم. رادیو زیارت یادگار رسانه شهید رئیسی در خدمت به اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) است.

وی با بیان اینکه جایگاه رادیو از چند بعد دارای اهمیت است، عنوان کرد: ضرورت گسترش فرهنگ زیارت و برجسته‌سازی جایگاه اهل‌بیت(ع) به‌ویژه حضرت‌رضا(ع) و تقویت پیوند معنوی مردم و مؤمنان با بارگاه و سایر اماکن مقدس از اهداف اصلی راه‌اندازی رادیو زیارت بوده است.

نصرپور افزود: با توجه به وجود بارگاه منور رضوی و حضور زائران در مشهد، شبکه‌ای در حد تراز جمهوری اسلامی به عنوان رسانه معارف اهل‌بیت(ع) نیاز بود تا در استان و کشور راه‌اندازی شود که با موافقت رئیس سازمان، اتفاق افتاد. با توجه به حضور زائران فارسی‌زبان از کشور‌های هم‌جوار، فرصتی برای تعمیق باور‌های شیعه به فارسی‌زبانان فراهم بود که اثرات خوبی هم داشت.

مدیرکل صداوسیمای خراسان‌رضوی بیان کرد: یکی از مأموریت‌های جدی رادیو زیارت انعکاس برنامه‌های حرم مطهر رضوی و سایر اماکن مقدس ازجمله حرم حضرت معصومه(س) و حرم حضرت شاهچراغ(ع) بود که این مأموریت نیز به نحو احسن پوشش داده شد.

وی ادامه داد: باوجود کمبود فرستنده‌های اف‌ام در سراسر کشور و محدودبودن، رادیو زیارت شش شهر کشور شامل تهران، قم، شیراز، بجنورد، بیرجند و مشهد را پوشش داد. ظریب نفوذ رادیو زیارت بسیار زیاد است؛ به عنوان مثال وقتی مسابقه‌ای برگزار می‌کنیم، از بیش‌از ۳۵۰ شهر پیامک داریم که نشان می‌دهد رادیو زیارت شنونده زیادی دارد.

نصرپور گفت: دکتر جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، فرمودند شما باید در رادیو زیارت و شبکه خراسان‌رضوی کاری کنید تا هویت ایران که حضرت‌رضا(ع) است، جاری و ساری شود. زیارت امام‌رضا(ع) انحصاری‌ترین ظرفیت جمهوری اسلامی و بزرگ‌ترین مزیت نظام برای امیدآفرینی و سرمایه اجتماعی است که باید بخش مهمی از منابع فکری و بودجه‌ای نسبت به آن جهت‌گیری شود.

مدیرکل صداوسیمای خراسان‌رضوی اضافه کرد: گره‌زدن شئونات مختلف زندگی زائران و مجاوران به حرم امام‌رضا(ع) بیانگر این امیدآفرینی و منبع بزرگ سرمایه اجتماعی است که رادیو زیارت و اصحاب رسانه باید به آن توجه کنند. راهبرد‌ها باید از طریق اندیشکده‌ها تدوین شود که توسط معاونت زیارت استانداری در حال انجام بوده، چندین کتاب چاپ شده و خروجی خوبی داشته است.

وی با اشاره به اینکه برای تدوین مناسب‌تر منظومه محتوایی زیارت لازم است در سه حوزه مطالعه دقیق صورت گیرد، تصریح کرد: اول، وظیفه اصحاب رسانه، دانشگاه و اهل علم و حوزه است که فهرستی از دانسته‌های مردم در خصوص حضرت‌رضا(ع) و زیارت تهیه کنند تا براساس این دانسته‌ها، طرح‌ها و برنامه‌ها عملیاتی شود.

نصرپور افزود: دوم، بررسی گزاره‌هایی بوده که از امام‌رضا(ع) در ذهن مردم تثبیت شده است. نکته سوم مطالعه در زمینه تغییر در رفتار و عمل زائر امام‌رضا(ع) است. در منظومه محتوایی، از ظرفیت میلیون‌ها زائر خارجی نباید غافل شد که سفیران انقلاب اسلامی و فرهنگ اهل‌بیت(ع) خواهند بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->