نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاملا هریس: زمان آتش‌بس در غزه فرا رسیده است

  • کد خبر: ۲۴۴۲۶۵
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
کاملا هریس: زمان آتش‌بس در غزه فرا رسیده است
«کامالا هریس» نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، به حامیان فلسطین که کارزار انتخاباتی او را در آریزونا مختل کردند، گفت اکنون زمان توافق آتش‌بس در غزه فرا رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حامیان فلسطین در حالی فریاد «فلسطین را آزاد کنید» سر می‌دادند که کامالا هریس، کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای ۱۵ هزار نفر در شهر «گلندیل» در آریزونا سخنرانی می‌کرد.

اینجا ببینید:

به نقل از شبکه خبری الجزیره، هریس با متوقف کردن سخنرانی خود به صورت مستقیم خطاب به حامیان فلسطین گفت: «باید واضح صحبت کنم. اکنون زمان دستیابی به توافق آتش‌بس و توافقی برای برگرداندن گروگان‌های اسرائیلی (اسیران صهیونیست) فرا رسیده است.»

هریس همچنین به جمعیت حامیان فلسطین گفت: «جو بایدن، رئیس جمهور و من ۲۴ ساعته داریم بر روی توافق آتش‌بس و بازگرداندن گروگان‌ها کار می‌کنیم. من به اعتراضات شما احترام می‌گذارم، اما اکنون اینجاییم تا برای انتخابات ۲۰۲۴ کار کنیم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->