عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

عمار حکیم: جهان باید مانع جنایت‌های رژیم صهیونیستی شود

  • کد خبر: ۲۴۴۲۱۶
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
عمار حکیم: جهان باید مانع جنایت‌های رژیم صهیونیستی شود
رهبر جریان حکمت ملی عراق با اشاره به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، گفت که «همه جهان باید این اقدامات غیرانسانی را فریاد بزند و مانع اقدامات رژیم غاصب اسرائیل شود».

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در شانزدهمین نشست سالانه «روز اسلامی مبارزه با خشونت علیه زنان» که هرساله در اول ماه صفر هم‌زمان با ورود اسیران از خاندان پیامبر(ص) به شام، در دفتر جریان حکمت ملی عراق در بغداد و با حضور مقامات عراقی و میهمانانی از کشور‌های اسلامی برگزار می‌شود، گفت: قطعا حضرت زینب سلام الله علیها و زنان همراه ایشان، آخرین صحنه و شاید مهم‌ترین آن در رهبری مسیر حسینی به سمت اصلاح را رقم زدند.

وی با تاکید بر لزوم به احترام و حفظ و صیانت از حقوق زنان افزود: قطعا اهتمام ما به برگزاری این محفل شایسته، برگرفته از پایبندی به اصول ثابت اسلامی است که بر اهتمام به خانواده و ستون آن یعنی زن، تقویت نقش تربیتی، ارزشی و انسانی تاکید می‌کند.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با بیان اینکه آزادی زن به معنای از بین رفتن پایبندی به شرع و قانون و عادات اجتماعی اصیل نیست، عنوان کرد: همچنین تمایز مرد و زن از یکدیگر در نقش‌های زندگی، هرگز به معنای کم کردن از ارزش دیگری یا تبعیض یا ترجیح دادن یکی بر دیگری نیست.

حکیم با اشاره به اینکه دین اسلام بر اهمیت نقش مشارکتی میان مرد و زن در همه مسائل مرتبط با جوانب انسانی و رسالت‌های آنها تاکید می‌کند، گفت: تمرکز بر ابزارها، عادات و عرف زشت که علیه زنان تشویق می‌کند و راه را برای خشونت علیه آنان می‌گشاید و دعوت به حل این مساله، یک مسئولیت اجتماعی شده است که همه بر عهده دارند و مقابله با فراخوان‌های فرهنگی و فکری انحرافی نیز مسئولیت همه است، این امر تنها به اقدامات دولتی و قانون گذاری مرتبط نیست، بلکه با برنامه‌های اگاهی بخشی و فرهنگ سازی نیز مرتبط است.

وی در ادامه از خالی ماندن جایگاه رئیس پارلمان ابراز تاسف و تاکید کرد که تاخیر در تعیین تکلیف این مساله، مشکل را پیچیده‌تر می‌کند و ثبات سیاسی را در معرض خطر‌های جدیدی قرار می‌دهد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق درباره مسائل منطقه نیز اظهار داشت: در این روزها، کارزار‌های خشونت، شکنجه، کوچاندن و گرسنه نگه داشتن غیرنظامیان در فلسطین از جمله کودکان، زنان و مردان در جنگی سخت که همه خطوط قرمز و اصول و قوانین را زیرپا گذاشته و حاکمیت کشور‌های دیگر و منشور‌های بین المللی را نقض کرده، ادامه دارد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همه نظام‌های عربی، اسلامی و بین المللی و سازمان‌های مسئول را به موضعی جدی برای توقف فوری و بدون معطلی جنایت‌های و تعرضات رژیم صهیونیستی و پیشروی به سمت بازسازی و بازگشت آوارگان و توقف سیاست‌های از بین بردن سرزمین و تحمیل امر واقع به شیوه‌های خصمانه غیر قابل قبول فرا خواند.

حکیم مجددا از تصمیم دیوان بین المللی دادگستری درباره اقدامات رژیم اشغالگر اسرائیل استقبال کرد و لزوم پشتیبانی و حمایت از این تصمیم مهم در محافل بین المللی و تقویت آن با اقدامات عملی فوری برای کمک به بازگرداندن حق غصب شده فلسطین را خواستار شد.

وی تمرکز بر جنایت‌های رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن کودکان، زنان و غصب اراضی فلسطین را یک ماموریت انسانی دانست و گفت: همه جهان باید، این اقدامات غیر انسانی را فریاد بزند و مانع اقدامات رژیم غاصب اسرائیل شود.

رهبر جریان حکمت ملی عراق با تاکید بر اینکه ما خواستار صلح در منطقه هستیم، تصریح کرد: برای تحقق صلح با همه شیوه‌های موجود تلاش می‌کنیم و این مساله موجب می‌شود، اقدامات این رژیم غاصب را، هدف قرار دادن صلح ببینیم. نادانی رژیم صهیونیستی و بی‌توجهی آن به قوانین بین المللی، در نوع خود، نقض صلح و ارزش‌های انسانی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->