توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم
سرخط خبرها

واکنش‌های گسترده به جنایت اسرائیل در مدرسه التابعین در مرکز غزه

  • کد خبر: ۲۴۴۲۳۱
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲
  • ۱
واکنش‌های گسترده به جنایت اسرائیل در مدرسه التابعین در مرکز غزه
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در مدرسه التابعین در مرکز غزه که منجر به شهادت دست کم ۱۰۰ تن شد با واکنش‌های گسترده روبرو شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جنبش جهاد اسلامی فلسطین، جنایت اسرائیل در الدرج یک جنایت تمام عیار است.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین جنایت امروز صهیونیست‌ها در محله الدرج در مرکز نوار غزه که منجر به شهادت بیش از ۱۰۰ نفر شد را یک جنایت تمام عیار عنوان کرد.

آیت الله سیستانی جنایت صهیونیست‌ها در غزه را محکوم کرد

دفتر آیت الله سید علی سیستانی، مرجعیت عالی قدر شیعیان در عراق در واکنش به جنایت صهیونیست‌ها در حمله به مدرسه‌ای در نوار غزه، این جنایت را شدیدا محکوم کرد و گفت که کلمات از محکومیت این جنایت زشت عاجز است.

انصارالله: کشتار نمازگزاران غزه با حمایت کامل آمریکا بود

سخنگوی انصارالله یمن سکوت جامعه جهانی در برابر وحشیگری صهیونیست‌ها در نوار غزه را به شدت محکوم و تاکید کرد که قتل عام آوارگان در نمازخانه مدرسه التابعین در مرکز غزه، با حمایت کامل آمریکا انجام شد.

واکنش جنبش فتح به جنایت جدید اسرائیل در مدرسه آوارگان غزه

منذر الحایک، سخنگوی جنبش فتح در واکنش به جنایت صبح امروز شنبه صهیونیست‌ها در مدرسه «التابعین» در محله «الدرج» در مرکز نوار غزه گفت که اشغالگران جنایت بزرگ و بی رحمانه‌ای را علیه غیرنظامیان آواره در این مدرسه مرتکب شدند.

مصر: کشتار امروز فلسطینی‌ها در مدرسه دلیلی قاطع بر عدم اراده اسرائیلی‌ها به توقف جنگ است

وزارت امور خارجه مصر در واکنش به جنایت صبح امروز صهیونیست‌ها در مدرسه التابعین محله الدرج که منجر به شهادت بیش از ۱۰۰ نفر شد، اعلام کرد که قتل عام عمدی فلسطینی‌ها دلیل قطعی بر عدم اراده سیاسی طرف اسرائیلی برای پایان دادن به جنگ است.

اردن نیز بمباران مدرسه‌ای در غزه را محکوم کرد

وزارت خارجه اردن امروز شنبه طی بیانیه‌ای در واکنش به بمباران آوارگان و غیرنظامیان در یکی از مدارس نوار غزه، آن جنایت را شدیدا محکوم کرد و گفت که بمباران این مدرسه، نقض آشکار قوانین بین‌الملل و گسترش حمله هدفمند به غیرنظامیان است.

عراق نیز هدف قرار دادن مدرسه آوارگان را محکوم کرد

محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق نیز طی سخنرانی امروز خود در مورد مقام زن، جنایت رژیم اسرائیل در هدف قرار دادن مدرسه آوارگان در محله الدرج غزه را محکوم کرد.

منبع: تسنیم/ ایرنا/ ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اکبر فیجانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۰
0
0
بنام خدا
باز هم قتل عام وحشیانه مردم بیگناه و بی دفاع فلسطین توسط رژیم جنایتکار و کودک کش صهیونیستی در سایه بی عملی سازمان های بین المللی و سکوت اکثر دولتمردان جهان.

ارتش سفاک صهیونیستی در ادامه جنایات هولناک خود با حمایت همه جانبه آمریکا و انگلیس و استفاده از سلاح‌ها و موشک‌های آمریکایی به مدرسه التابعین (محل اسکان چند هزار از پناهجویان) در محله الدرج در مرکز شهر غزه، بیش از ۱۰۰ نفر را کشته و تعداد زیادی را نیز زخمی کرده است. انتخاب زمان حمله (وقت نماز صبح) و مکانی که محل اسکان زنان و کودکان و دیگر آوارگان بی دفاع است، بیانگر اقدام عمدی اسرائیل جنایتکار برای ایجاد تلفات حداکثری غیرنظامیان و نسل کشی و بیرون راندن مردم غزه از سرزمینشان می باشد.

کجا هستند مدعیان حقوق بشر و داعیان عدالت و آزادی؟ آنهایی که تا یک قاتل جانی یا جاسوس خادم استعمارگران و خائن به ملت خود زندانی یا اعدام می شود، سروصدایشان از کانال رسانه های دشمنان بشریت گوش ها را کر و اذهان بی خبر یا کم اطلاع را مشوش می کند؟

صرف نظر از افرادی که فریب خورده و تحت تاثیر بمباران تبلیغاتی نظام سلطه از واقعیات بی خبرند و از حقیقت دور مانده اند، آیا آن به اصطلاح فعالان حقوق بشر، از جنایات هولناک اسرائیل بی اطلاع هستند یا اصلا وجدان و انسانیت در آنها چنان خفته است که با صدای انفجارهای مرگبار و ویرانگری که گوش فلک را هم کر می کند بیدار نمی شود.

نکته مهم این است که جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش در فلسطین و سایر نقاط جهان نباید با گذشت زمان عادی یا فراموش شود. همه باید باور کنیم که بی‌تفاوتی نسبت به مسئله فلسطین و مسائل سایر جوامع مظلوم جهان نه تنها با اصول انسانی منافات دارد بلکه برای بشریت مسئله ای خطرناک می باشد. سکوت در برابر ستم به همنوعان است که باعث گسترش ظلم و بی عدالتی در سطح جهان می شود.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->