جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

کمک ویژه فدراسیون به استقلال و پرسپولیس

  • کد خبر: ۲۴۵۰۰۴
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
کمک ویژه فدراسیون به استقلال و پرسپولیس
استقلال و پرسپولیس برای حل مشکلات مالی خود چشم انتظار کمک ویژه فدراسیون هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، به زودی مرحله گروهی اولین دوره رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا آغاز می‌شود و استقلال همراه با پرسپولیس نمایندگان ما در این عرصه هستند. مسابقاتی که جدا از بحث اعتبار، به لحاظ مالی هم برای تیم‌های شرکت کننده درآمد مطلوبی دارد و هر چقدر این تیم‌ها راهی مراحل بالاتری شوند بر میزان دریافتی آنها نیز افزوده خواهد شد، اما نمایندگان کشورمان یک مشکل بزرگ بابت دریافت سهم خودشان از کنفدراسیون فوتبال آسیا دارند.

با توجه به تحریم‌های بانکی، استقلال و پرسپولیس نمی‌توانند به صورت مستقیم مطالبات خود از کنفدراسیون را دریافت کنند و بار‌ها شاهد بلوکه شدن درآمد‌های آنها بابت حضور در پیکار‌های بین‌المللی بوده‌ایم به همین خاطر آبی و قرمز سراغ فدراسیون رفته‌اند تا با استفاده از روابط ویژه مهدی تاج با مدیران afc شرایطی فراهم شود تا درآمد آنها از حضور در لیگ نخبگان آسیا بلوکه نشده و در اختیارشان قرار بگیرد. البته حتی اگر فدراسیون در این رابطه بتواند کاری بکند باز هم بعید به نظر می‌رسد استقلال و پرسپولیس حداقل تا ۶ ماه آینده به این پول دست یابند مگر اینکه واقعاً شرایط ویژه‌ای بابت رابطه فدراسیون فوتبال ایران و کنفدراسیون فوتبال آسیا به وجود بیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->