تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

پایان حدنگاری همه اراضی ملی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۵۸۴۰
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
پایان حدنگاری همه اراضی ملی خراسان رضوی
مدیر کل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی: خوشبختانه ۱۰۰‌درصد اراضی ملی در خراسان‌رضوی حدنگاری و اسناد و مالکیتشان صادر و تحویل خزائن دولت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وضعیت اسناد قولنامه‌ای در خراسان‌رضوی و به‌ویژه در مشهد، اگرچه قدمتی طولانی دارد، اما به نظر می‌رسد بازار راکد خرید و فروش مسکن و تورمی که در این زمینه وجود دارد همچنان بازار خرید و فروش‌های قولنامه‌ای را پر‌رونق نگه داشته است. از دیگر مسائلی که در سال‌های اخیر در صدر خبر‌ها و پیگیری‌های رسانه‌ای مطرح بوده است، تعیین تکلیف اراضی ملی در خراسان‌رضوی است.
مدیر کل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا در‌این‌باره گفت: خوشبختانه ۱۰۰‌درصد اراضی ملی در خراسان‌رضوی حدنگاری و اسناد و مالکیتشان صادر و تحویل خزائن دولت شده است.

صدور ۱۸۰‌هزار سند در ۱۳ سال

سیدمرتضی مولوی‌پور همچنین درباره اراضی قولنامه‌ای بیان کرد: بستر قانونی برای تبدیل اسناد عادی به رسمی ایجاد شده است. قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی مصوب سال‌۱۳۹۰ مجلس‌شورای‌اسلامی شفاف است و از سال‌۱۳۹۱ اجرایی شده و تاکنون بیش از ۱۸۰‌هزار سند مالکیت در اجرای این قانون در استان صادر کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه هر روز به تقاضا‌ها در این زمینه افزوده می‌شود، گفت: در چهار ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته بیش از ۵۲‌درصد افزایش تقاضا داشتیم. افزایش صدور سند مالکیت در اجرای این قانون، یک موفقیت خیلی خوب برای سازمان ثبت اسناد و املاک خراسان‌رضوی بوده است. 

وی ادامه داد: لازم است این بستر و ظرفیت به مردم اطلاع‌رسانی شود تا بتوانیم به جایی برسیم که شاهد کمترین اسناد عادی در بین مردم باشیم؛ ضمن اینکه قانون الزام به تنظیم سند رسمی نیز از سوم تیرماه‌۱۴۰۳ تصویب و لازم‌الاجرا شده است که به‌موجب این قانون درمرحله اول همه اسناد مالکیتی که از این تاریخ به بعد صادر شده است به‌هیچ‌عنوان قابلیت معامله به‌صورت عادی را ندارند و حتما باید در دفتر‌های اسناد رسمی معامله آنها انجام شود. کسی نمی‌تواند امروز سند مالکیت بگیرید و شب در بنگاه قولنامه بنویسید و حتما باید سند رسمی تنظیم شود. 

مدیر‌کل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی تصریح کرد: درباره وضعیت اسناد مالکیت قبل از این تاریخ نیز در مواردی، در قانون پیش‌بینی شده است که در بازه‌های زمانی معین، مردم باید مراجعه کنند و اسناد عادی را تبدیل به سند رسمی کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->