مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین ثبت نام بیش از ۲۵۱ هزار و ۵۰۰ نفر از خراسان رضوی برای سفر اربعین حسینی علائم شایع کمبود ویتامین D را بشناسید تغییرات اقلیمی از مهم ترین عوامل افزایش بیماری های قلبی و عروقی پیگیری مطالبات پرستاران مشهدی در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی سیاست‌ها و برنامه اجرایی توانمندسازی معلمان از سوی وزیر آموزش و پرورش ابلاغ شد ویدئو | فعال شدن آتش‌فشان بعد از زلزله در روسیه (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) توصیه‌های دارویی به زائران اربعین حسینی جوان مرگ مغزی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) ستاد اربعین: ۲.۸ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند مصدومیت ۱۰ نفر براثر واژگونی مینی‌بوس در جاده گلبهار - مشهد + عکس تصادف مرگبار اتوبوس زائران ایرانی و عراقی در بغداد (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) اسیدپاشی روی همسر سابق در نیشابور برای انتقام قتل دختر ۳ ساله + عکس  وزارت بهداشت: ایران در سطح هشدار «پایین» بیماری آبله میمونی قرار دارد محیط زیست خراسان‌رضوی، به‌دلیل وقوع پدیده گردوغبار در مشهد، هشدار صادر کرد (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) ثبت اعتراض به نتایج آزمون دبیری آغاز شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۳) اولین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ برگزار شد علت صدای انفجار در خیابان صائب اصفهان چه بود؟ چگونه پشه‌ها را از محیط خانه دور کنیم + پیشنهاد‌های کاربردی دیپلماسی فرهنگی با حضور صالحی امیری در وزارت میراث افزایش خواهد یافت ادعای معاون سازمان بهزیستی کشور در خصوص وضعیت مالی خانواده‌های کودکان کار
سرخط خبرها

توصیه‌های دارویی به زائران اربعین حسینی

  • کد خبر: ۲۴۵۹۱۱
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
توصیه‌های دارویی به زائران اربعین حسینی
کارشناس دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت‌محور سازمان غذا و دارو، ضمن بیان توصیه‌هایی دارویی به زائران اربعین حسینی، گفت: همراه‌داشتن صابون و شستشوی منظم دست‌ها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه یا ضدعفونی‌کردن دست‌ها با ضدعفونی‌کننده‌های استاندارد بر پایه الکل می‌تواند از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از انتقال ویروس‌ها باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر الناز ذوقی با اشاره به اطلاعیه ستاد اربعین در سامانه سماح و همچنین بیمارانی که به دلیل ابتلا به بیماری‌های مزمن کنترل‌نشده و تشدیدیافته از حضور در این مراسم منع شده‌اند، گفت: لیست تعدادی از اقلام دارویی که همراه‌داشتن آن‌ها در سفر به کشور عراق ممنوع است و قوانین مرتبط با آن‌ها، توسط وزارت امور خارجه منتشر شده است.

وی افزود: سایر بیماران دارای بیماری‌های مزمن مانند پرفشاری خون و دیابت باید دارو‌های خود را در جعبه اصلی خود با لیبل مشخص همراه داشته باشند. پیشنهاد می‌شود این بیماران لوازم اندازه‌گیری قندخون و فشارخون خود را نیز همراه داشته باشند.

این کارشناس سازمان غذا و دارو یادآور شد: در صورت وقوع علائم همراه مانند تب، درد شکمی، اسهال خونی و استفراغ حتماً باید به مرکز درمانی مراجعه شود. جبران مایعات به کمک محلول‌های خوراکی ORS صورت می‌گیرد. در صورت عدم دسترسی به ORS محلول مشابه از افزودن نصف قاشق چای‌خوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری شکر به یک لیتر آب جوشیده سردشده قابل‌دستیابی است.

وی تصریح کرد: در خصوص عفونت‌های تنفسی برخی از ویروس‌های عامل از طریق دست آلوده به مخاط فرد بیمار منتقل می‌شود؛ بنابراین همراه داشتن صابون و شستشوی منظم دست‌ها با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه یا ضدعفونی نمودن دست‌ها با ضدعفونی‌کننده‌های استاندارد بر پایه الکل می‌تواند از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از انتقال این ویروس‌ها باشد.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی گفت: در مورد ویروس‌هایی که از طریق قطرات تنفسی منتقل می‌شوند، استفاده از ماسک کمک‌کننده است. در صورت وجود علائم تب، سرفه، عطسه، درد گلو و آب ریزش بینی بهتر است تا حد امکان از حضور در اجتماعات پرهیز شود. مصرف کافی مایعات گرم و استراحت نیز می‌تواند بهبود علائم را تسریع کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->