راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین

  • کد خبر: ۲۴۵۹۵۳
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
مراقبت‌های بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین
راهکارهای مراقبتی برای بیماران دیابتی در پیاده‌روی اربعین را در این مطلب بخوانید.

به گزارش شهرآرانیوز، اربعین و عشق به ابا عبدالله همه را روانه سرزمین عشق می‌کند و در هر شرایط و وضعیتی محبان اهل بیت علیهم السلام پایِ جان در این مسیر می‌گذارند حتی اگر به برخی بیماری‌های مزمن از جمله دیابت مبتلا باشند، این افراد لازم است قبل از رفتن به این سفر، شرایط بیماری خود را بررسی کرده و آمادگی‌های لازم را فراهم کنند و تا پایان سفر از خود مراقبت کنند.

دکتر محسن تحققی صابر متخصص طب اورژانس مستقر در درمانگاه ام القری نجف درباره بیماران دیابتی گفت: افراد دیابتی که عمدتا در سنین بالا به دلیل کم تحرکی و تغذیه نامناسب به این بیماری مبتلا می‌شوند، به سختی حاضر می‌شوند به سرویس بهداشتی رفته و در نتیجه آب کمتری مصرف می‌کنند و این موضوع مشکل را دو چندان خواهد کرد. در واقع خوردن آب قند خون را تنظیم می‌کند.

وی ادامه داد: علاوه بر آن افراد دیابتی قند را از ادرار دفع می‌کنند و همراه ادرار ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز دفع شده بنابراین به ویتامین و مواد معدنی بیش از افراد نرمال نیاز دارند، توصیه می‌شود حداقل روزی یک عدد مولتی ویتامین میترال مصرف کنند تا ویتامین از دست رفته شود. همچنین علاوه بر مایعات، خوردن سبزیجات و میوه‌جات تازه مهم است.

تحققی خاطرنشان کرد: در افراد دیابتی در نتیجه آسیب به اعصاب محیطی، عصب اندام‌های انتهایی به خوبی کار نمی‌کند و بی حس می‌شود. این مشکل احتمال ابتلا به زخم پای دیابتی را بالا برده و تاول‌هایی که بر اثر سایش ناشی از پیاده روی و در هوای گرم ایجاد می‌شود را افزایش داده و حتی ممکن است فرد را در معرض قطع شدن عضو قرار دهد بنابراین به بیماران دیابتی توصیه می‌شود سفر کربلا را به زمان‌های دیگری بجز اربعین موکول کنند.

بیماران دیابتی از کفش و جوراب مناسب استفاده کنند

محیا جمالی زاده متخصص داخلی مستقر در درمانگاه بستان شهر نجف نیز در زمینه مراقبت‌های لازم از بیماران دیابتی گفت: تاکید می‌شود زائرین دارو‌های مربوط یه دیابت خود را به اندازه کافی به همراه داشته باشند، افراد دیابتی که بی حسی انگشتان پا و احتمال زخم پای دارند در صورت اصرار به حضور در این سفر از کفش مناسب و راحت و جوراب نخی استفاده کنند، به هیچ وجه با دمپایی حرکت نکنند و در استراحت‌های حین مسیر انگشتان را بررسی کنند.

جمالی زاده افزود: بین مراجعین به درمانگاه موارد زیادی از تاول‌ها و زخم‌های پای دیابتی مشاهده شده که با طی مسیری کوتاه انگشتان تاول زده اند. این افراد به مراقبت بیشتر و مداخله درمانی دقیق‌تری نیاز دارند حتی الامکان در پیاده روی اربعین شرکت نکنند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین توصیه کرد مصرف قند، شکر، برنج و نون را به حداقل برسانند تا با افرایش ناگهانی و بیش از حد قندخون مواجه نشود، ضمن اینکه همراهان خود را در جریان بیماریشان قرار دهند. در بازگشت به کشور نیز در اسرع وقت به پزشک معالج مراجعه کرده و از لحاظ میزان قند خون و ابتلا به بیماری‌های تنفسی وضعیت خود را بررسی کنند، ضعیف بودن سیستم ایمنی در بیماران دیابتی احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی و تنفسی را بالا می‌برد.

انسولین بیماران دیابتی در باکس سرد مخصوص نگهداری شود

دکتر فاطمه جهانشاهی، داروساز از استان کرمان که به عنوان خادم الحسین در درمانگاه بستان نجف اشرف خدمت می‌کند در خصوص نگهداری انسولین گفت: انسولین قبل از اولین تزریق در یخچال نگهداری می‌شود و وقتی درب آن باز می‌شود می‌توان فقط ۲۸ روز در دمای اتاق نگهداری کرد.

جهانشاهی خاطرنشان کرد:، اما در شرایط گرمای سفر اربعین و با این حجم از گرما مولکول‌های مواد انسولین خراب شده و پایداری خود را از دست می‌دهند بنابراین پیشنهاد می‌شود پیش از حضور در اربعین کیف مخصوص نگهداری انسولین تهیه کرده و با این کار از فاسد شدن قلم‌های انسولین پیشگیری کرده ضمن اینکه بیش از میزان مصرف همراه داشته باشند.

وی ادامه داد: همچنین دیگر دارو‌های خاص خود را نیز به همراه داشته باشند دارو‌های موجود در درمانگاه‌ها عمدتا عمومی هستند و در صورت اجبار در خریداری هم احتمال دارند در عراق پیدا کنند و یا مجبور شوند با قیمت بالاتری تهیه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->