۲۸ متهم پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد دستگیر شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) زمان احتمالی برگزاری عمره و ثبت‌ نام جدید حج ویدئو | آتش سوزی یک ساختمان نیمه کاره در خیابان ولیعصر تهران (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) چگونه با فرسودگی شغلی مبارزه کنیم؟ کاهش ذخایر خونی استان خراسان رضوی به دلیل گرمای هوا هلال احمر: هیچ فوتی به علت گرمازدگی در بین زائران اربعین نداشتیم کاهش ۱۲ درصدی عملیات حریق آتش نشانی مشهد در سال ۱۴۰۳ استفاده از هوش مصنوعی برای مشاوره به دانش‌آموزان و انتخاب رشته در سال تحصیلی آینده تشکیل شورای پرستاری در مشهد | پیگیری خواسته‌ها و مطالبات پرستاران خوردن پیاز برای چه کسانی توصیه نمی‌شود؟ غربالگری گوش و شنوایی یک میلیون و ۳۰۰ هزار نوزاد در کشور تست‌های SPF ضدآفتاب در فضای مجازی علمی است؟ افتتاح سالن انتظار همراهان بیماران در بیمارستان قائم(عج) مشهد که با همت خیرین ساخته شد تکمیل ظرفیت ۱۰۰ درصدی واحد‌های اقامتی مشهد در دهه پایانی صفر شرایط جذب امریه سربازی اعزام آبان ۱۴۰۳ توسط دانشگاه تهران اعلام شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۳) | روند نسبی افزایش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری تقاضای سفر از مرز‌های زمینی اربعین ۱۶ درصد افزایش یافت بازگشت رایگان زائران اربعین به مرز مهران قتل مادرزن جوان زیر چرخ‌ خودروی داماد در مشهد اطلاعیه ستاد اربعین: زائران در صورت مفقودی گذرنامه، با شماره ۱۲۸ تماس بگیرند انتقاد وزیر پیشنهادی آموزش‌وپرورش از رتبه‌بندی ناقص معلمان؛ «کام معلمان شیرین نشد» درگیری مرگبار در زندان قزلحصار کرج
سرخط خبرها

خوردن پیاز برای چه کسانی توصیه نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۲۴۶۱۱۶
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
خوردن پیاز برای چه کسانی توصیه نمی‌شود؟
اگر از التهاب مری رنج می‌برید، خوردن پیاز خام توصیه نمی‌شود. دلیل آن این است که پیاز باعث سوزش اپی گاستر و سوزش سر دل و اختلال در عملکرد اسفنکتر تحتانی مری در برخی افراد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتی اکسیدان موجود در پیاز، کورستین، می‌تواند به عنوان یک ضد التهاب عمل کند که ممکن است به التهاب مری کمک کند.

بروز هر گونه التهاب و تحریک مری به عنوان ازوفاژیت یا التهاب مری Esophagus Inflammation شناخته می‌شود. این التهاب معمولا در جداره‌های مری اتفاق می‌افتد و در صورتیکه درمان نشود می‌تواند مشکلات بلع، زخم مری، اسکار مری و بیماری‌های معده‌ای برای بیمار ایجاد کند.

آنتی اکسیدان موجود در پیاز، کورستین، می‌تواند به عنوان یک ضد التهاب عمل کند که ممکن است به التهاب مری کمک کند. با این حال، شواهدی نیز وجود دارد که نشان می‌دهد پیاز می‌تواند اثرات ناخوشایند رفلاکس معده را افزایش دهد و ممکن است سوزش سر دل و گاز را تشدید کند که ممکن است تأثیر منفی بر فعالیت مری شما داشته باشد.

اما برخی دیگر از کارشناسان نیز معتقدند: رفلاکس اسید شایع‌ترین علت بیماری التهاب مری است. پیاز اسفنکتر تحتانی مری را شل می‌کند و باعث رفلاکس اسید و بدتر شدن مری می‌شود؛ بنابراین افراد مبتلا به بیماری‌های مری باید از خوردن پیاز خودداری کنند. اگر از التهاب مری رنج می‌برید، خوردن پیاز خام توصیه نمی‌شود. دلیل آن این است که پیاز باعث سوزش اپی گاستر و سوزش سر دل و اختلال در عملکرد اسفنکتر تحتانی مری در برخی افراد می‌شود.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->