هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

عواملی که کاهش وزن را برای شما سخت‌تر می‌کند

  • کد خبر: ۲۴۲۲۷۹
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
عواملی که کاهش وزن را برای شما سخت‌تر می‌کند
شرایطی مانند کم‌کاری تیروئید، افسردگی و دیابت می‌توانند باعث افزایش وزن شما شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر هریک از شرایط زیر را دارید کاهش وزن برای شما سخت‌تر می‌شود و یا وزن اضافه می‌کنید:

کم‌کاری تیروئید

اگر تیروئید شما، یک غده پروانه‌ای شکل کوچک در گردن، تولید هورمون‌های کافی را متوقف کند، ممکن است شروع به افزایش وزن کنید. این وضعیت همچنین می‌تواند مو‌های شما را نازک کند، پوست شما را خشک کند و باعث شود احساس سردی، خستگی، یبوست و حتی افسردگی کنید. یک آزمایش خون ساده می‌تواند پایین بودن سطح هورمون شما را تایید کند و هورمون‌های مصنوعی می‌توانند به شما کمک کنند احساس بهتری داشته باشید.

افسردگی

افزایش وزن و حتی چاقی از جمله عوارض فیزیکی احتمالی افسردگی است. افراد مبتلا به این اختلال خلقی اغلب سطوح بالاتری از "هورمون استرس" کورتیزول دارند که ممکن است باعث تجمع چربی در اطراف شکم شما شود. یا ممکن است وزن شما افزایش پیدا کند، زیرا احساس می‌کنید که نمی‌توانید درست غذا بخورید یا ورزش کنید. دارو‌های خاصی که برای درمان این بیماری استفاده می‌شوند نیز می‌توانند باعث افزایش وزن شوند.

اگر احساس افسردگی می‌کنید با پزشک یا درمانگر خود صحبت کنید.

بیخوابی

افرادی که کمتر از ۶ ساعت در شب می‌خوابند، چربی بدنشان بیشتر است. حدود ۸ ساعت خواب بهترین نقطه برای کاهش وزن است.

کمبود خواب می‌تواند باعث شود بدن شما هورمون‌های کورتیزول و انسولین بیش از حد تولید کند که می‌تواند باعث افزایش وزن شود. همچنین می‌تواند هورمون‌هایی را که سیگنال گرسنگی را نشان می‌دهند، از بین ببرد و شما را به هوس خوردن غذا، به‌ویژه آنهایی که مملو از چربی و شکر هستند، وادار کند.

یائسگی

استروژن کمتر در دوران یائسگی می‌تواند چربی بیشتری در اطراف شکم ایجاد کند. اما کمبود هورمون تنها دلیل آن نیست. گرگرفتگی، مشکلات خواب و بدخلقی که با پایان باروری زنان مرتبط است، ممکن است مانع تغذیه سالم و ورزش شود.

اگر در حال حاضر کم خوابی دارید و افسرده هستید، ممکن است به جای تهیه یک وعده غذایی مغذی، به سراغ خوردن یک آب نبات بروید که باعث افزایش وزن شما می‌شود. پزشک شما می‌تواند راه‌هایی را برای کمک به علائم شما پیشنهاد کند.

بیماری کوشینگ

معمولاً کورتیزول به حفظ فشار خون و قند خون شما در محدوده سالم کمک می‌کند. اما زمانی که غدد فوق کلیوی شما بیش از حد از این هورمون استرس تولید می‌کنند، می‌تواند چربی را به شکم و قاعده گردن شما اضافه کند.

ممکن است بیشتر کبود شوید و متوجه اندام‌های ضعیف‌تر، لاغرتر و صورت گرد بنفش شوید. پزشک شما سعی می‌کند علت را کشف کند و سپس آن را با جراحی، شیمی درمانی، پرتودرمانی یا دارو‌هایی برای کاهش کورتیزول درمان کند.

نارسایی احتقانی قلب

زمانی است که قلب شما خون را به اندازه کافی قوی پمپاژ نمی‌کند. افزایش ناگهانی وزن - ۲-۳ پوند در روز یا بیش از ۵ پوند در هفته - می‌تواند به معنای بدتر شدن آن باشد. همچنین ممکن است پا‌ها و مچ پا‌ها ورم کرده، نبض سریع‌تر، تنفس سنگین، فشار خون بالا، از دست دادن حافظه و گیجی داشته باشید.

ممکن است بخواهید این علائم را دنبال کنید تا بتوانید تغییرات ناگهانی را به پزشک خود اطلاع دهید.

آپنه خواب

اگر خروپف می‌کنید یا در طول روز احساس خواب‌آلودگی می‌کنید، می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به این بیماری جدی باشد. راه هوایی شما بطور منظم تنفس را برای چند ثانیه در خواب قطع می‌کند. اضافه وزن یا چاقی یکی از دلایل آپنه خواب است، اما می‌تواند یک علامت نیز باشد.

این وضعیت می‌تواند احتمال ابتلا به مشکلات کبدی، نارسایی قلبی و فشار خون بالا را افزایش دهد. پزشک ممکن است دستگاه تنفس CPAP یا سایر روش‌های درمانی را به شما پیشنهاد کند.

سندرم متابولیک

این وضعیت گروهی از شرایط است که با هم اتفاق می‌افتد و شانس ابتلا به بیماری قلبی، سکته و دیابت را افزایش می‌دهد. فشار خون، قند خون، کلسترول و چربی بدن شما ممکن است در سطوح ناسالم باشد. ممکن است هیچ علامت واضحی وجود نداشته باشد به جز چربی‌های اضافی که در اطراف کمر شما جمع می‌شوند.

پزشک می‌تواند با تغییر در رژیم غذایی و ورزش و همچنین دارو و در موارد نادر جراحی کاهش وزن به شما کمک کند تا آن را مدیریت کنید.

دیابت

بسته به نوع آن، می‌توانید دیابت را با ترکیبی از رژیم غذایی، ورزش، انسولین و دارو درمان کنید. انسولین به بدن شما کمک می‌کند تا از انرژی استفاده کند، اما همچنین ذخیره انرژی را برای بدن آسان‌تر می‌کند که اغلب می‌تواند منجر به افزایش وزن شود. به علاوه، ممکن است وسوسه شوید که برای جلوگیری از کاهش قند خون در برخی از درمان‌ها، بیشتر غذا بخورید. با پزشک خود در مورد اینکه چگونه رژیم غذایی، ورزش، انسولین و دارو را برای مدیریت وزن و دیابت خود به بهترین شکل متعادل کنید، صحبت کنید.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->