ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند
سرخط خبرها

کرونا، متهم پایان‌بندی غیرمنتظره « نون.خ۲ »

  • کد خبر: ۲۴۷۹۱
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
کرونا، متهم پایان‌بندی غیرمنتظره « نون.خ۲ »
سریال «نون.خ۲» به کارگردانی سعید آقاخانی شب گذشته در حالی در قسمت چهاردهم به پایان رسید که بسیاری از مخاطبان علاقمند به این سریال در شوک پایان‌بندی بلاتکلیف آن ماندند!

به گزارش شهرآرانیوز، سریال «نون.خ» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی در ۱۴ قسمت روی آنتن شبکه یک سیما رفت و اتفاقاً جزو تجربه‌های موفق سریالی سیما در سال جدید بود که توانست مخاطب زیادی را هم با خود همراه کند.

اتکا و بهره‌گیری از بازیگران و هنروران بومی کرمانشاه و پرداختن به داستان‌ها و موقعیت‌های متنوع امتیازی بود که توانست هم مخاطب را از فضای کلیشه‌ای و مرسوم سریال‌های دیگر دور کند و هم موقعیت‌ها، روایت و شوخی‌های جدیدی را در قالب آن رقم بزند.

به ویژه اینکه سریال در بستر زلزله کرمانشاه قصه خود را تعریف کرد و چالش‌های خانواده‌های آسیب‌دیده این رویداد تلخ را هم در زیر سایه این اتفاق تکان دهنده تصویر کرد که تلخی این اتفاق، نبود امکانات، مسئولان سلفی بگیر و… را به شکل هنرمندانه‌ای روایت کرد.

پایان یک باره و غیرمنتظره

«نون.خ ۲» اما شب گذشته به طور ناگهانی پایان یافت و مخاطبانش را در شوک فرو برد. اگرچه تصویربرداری این سریال با شیوع ویروس کرونا همراه شد و به همین دلیل بخش زیادی از سریال دیگر وارد فیلمبرداری نشد با این حال پایان بندی‌ای که روی آنتن رفت شکل غیرمنتظره‌ای داشت که در مقابل شروع خوب و حتی ادامه پرکشش و جذابی که داشت، به تعبیری سریال را حیف کرد.

مهدی فرجی پیش از این در گفت‌وگویی با اشاره به پخش زودتر از موعد این سریال که برای ماه رمضان تدارک دیده شده بود خبر داده بود که این سریال با تعداد قسمت‌های کمتر از ۲۰ فروردین روی آنتن می‌رود. این سریال قرار بود در ۲۶ قسمت ساخته شود که با شیوع کرونا به ۱۷ قسمت کاهش یافت و بعد از آن با اعلام تهیه‌کننده قسمت‌های دیگری نیز از آن کوتاه شد و عملاً شب گذشته در ۱۴ قسمت به پایان رسید.

هنوز هیچیک از عوامل اصلی سریال توضیحی در این باره ارایه نکرده‌اند. با این حال حمیدرضا آذرنگ شب گذشته و با پایان سریال پستی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد که در قالب ویدیویی به توضیح ماجرا پرداخت.

پایانی به دست یک مهمان ناخوانده

آذرنگ در این ویدیو بیان کرد: پایان «نون.خ» به دست ما رقم نخورد. مهمان ناخوانده‌ای که این روزها همه مان را کنج خانه زندانی و حبس کرده و شب‌ها و روزهای قرنطینه‌ای را آفریده است؛ کرونای نمی دانم بگویم خوب یا بد ولی به هر صورت کرونا باعث شد که پایان سریال «نون.خ» به اینجا ختم شود.

وی ادامه داد: ما حتی شاید ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از کرونا و آن شرایط تلخ و اسفباری که به دلیل واگیر بودن این اتفاق ناخوشایند وجود داشت ساخت سریال را ادامه دادیم اما به جایی رسیدیم که جان آدم‌ها در معرض خطر قرار گرفته بود.

بازیگر نقش خلیل در سریال «نون.خ» تصریح کرد: به جایی رسیده بود که دیگر کسی نمی‌توانست پاسخگو باشد که اگر کسی خدایی نکرده دچار این بیماری می‌شد چطور باید جبران کرد. به همین دلیل سریال تا اینجا ادامه پیدا کرد و قطعاً چه با وجود من و چه بدون من «نون.خ» با درخشش سعید آقاخانی که این شب‌ها این یادگار را برای شما خلق کرد، ادامه خواهد یافت.

ادامه احتمالی سریال در فصل سوم

آنچنان که آذرنگ اعلام کرد روز گذشته مهدی فرجی نیز با قطعیت به ساخت فصل سوم این سریال اشاره کرد که با توجه به آنچه که از قسمت پایانی سریال برمی آید احتمالاً فصل سوم در حال حاضر می‌بایست ادامه فصل دوم باشد چراکه هنوز قصه به سرانجام نرسیده است.

البته انتظار نمی‌رفت همانطور که در فیلمنامه نوشته شده و بند بند آن و جزء به جزء در پایان بندی اجرا شود اما سریالی که علاقمندان بسیاری را با خود همراه کرد و موقعیت‌های کمیکی را در قصه گنجانده حیف بود که بدون یک پایان‌بندی نصفه و نیمه رها شود.

منبع: مهر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->