بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

رئیس جمهور پیگیر رفع فیلتر و حذف اینترنت طبقاتی است

  • کد خبر: ۲۴۸۳۹۷
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
رئیس جمهور پیگیر رفع فیلتر و حذف اینترنت طبقاتی است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور با اعلام مخالفت خود با اینترنت طبقاتی از پیگیری رفع فیلتر از سوی رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین افشین در نشست خبری دومین دوره‌ی جایزه ملی فناوری نکست ۱۴۰۳ درباره اینترنت طبقاتی و فراهم کردن اینترنت بدون فیلتر برای اعضای پارک فناوری پردیس اعلام کرد: «اجرای اینترنت طبقاتی در پارک پردیس و برای برخی فناوران و شرکت‌ها بدسلیقگی بود و شخصا با اصل اینترنت طبقاتی مخالف هستم.

اینکه اینترنت بدون فلیتر فقط به پارک فناوری پردیس اینترنت تعلق گرفته و برای سایر پارک‌ها لحاظ نشده به این دلیل است که پارک پردیس تنها پارک زیر مجموعه معاونت علمی است. به نظر من اجرای اینترنت طبقاتی در پارک پردیس و برای برخی فناوران و شرکت‌ها بدسلیقگی بود و اصلاً لزومی نبود که نه به‌طور طبقاتی در این پارک اجرا شود. نباید چنین چیزی اعلام می‌شد. خود من با اینترنت طبقاتی موافق نیستم؛ اگر اینترنتی هست همه باید استفاده کنند.

او با این گفته‌ها ادامه داد: «خوشبختانه رئیس جمهور در حال پیگیری موضوع رفع فیلتر است و با این پیگیری‌ها و تحقق آن، دیگر اینترنت طبقاتی وجود نخواهد داشت.»

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در بخش دیگری از این نشست وضعیت هوش مصنوعی در ایران را نسبت به منطقه و دنیا نامناسب دانست.

او با اشاره به اینکه هوش مصنوعی در دوره‌ی قبلی جایزه نکست جزو عناوین بود، ادامه داد: «در دوره‌ی دوم نمی‌خواستیم عناوین و موضوعات تکراری باشد. البته اهمیت این موضوع در دور اول مسابقه مشخص شده و در این دوره هم یک نشست تخصصی درباره هوش مصنوعی و سیاست‌ها خواهیم داشت.»

افشین هوش مصنوعی را موضوع مهمی دانست و گفت: «امروز در هوش مصنوعی نسبت به منطقه در وضعیت خیلی مناسبی نیستیم. اول باید واقعیت‌ها را پذیرفت. در حال حاضر در حوزه‌های مختلف مثل دانش، انتشار دانش، بازار، کسب‌و‌کار، مشروعیت، قانون‌نویسی، اسناد و ... خیلی روند همگون و مناسبی نداریم؛ بنابراین ابتدا باید نقشه راه دقیقی ترسیم کنیم و مشخص کنیم چقدر می‌خواهیم بودجه داشته باشیم، تا چه حد می‌خواهیم به توسعه زیرساخت‌ها وارد شویم، چه مقدار به نرم‌افزار بپردازیم و اهمیت هوش مصنوعی را در نظر گرفتیم.»

معاون علمی رئیس جمهور همچنین تحقیق و توسعه را کلید پیشران کشور خواند و توجه به آن را ضروری دانست.

اینکه از بخش خصوصی انتظار داشته باشیم تا به‌تن‌هایی و بدون پشتیبانی دولت تحقیق و توسعه را پیش بگیرد، بی‌انصافی است. معاونت علمی به‌عنوان نماینده دولت در کنار بخش خصوصی توسعه‌گر قرار دارد تا به او کمک کنیم که هزینه‌های خود را کم کند تا رشد مورد نظر را در صنایع هایتک داشته باشد.

او با اشاره به اینکه مبلغ جایزه نکست می‌تواند بالاتر هم برود، این جایزه را نماد اعتماد دولت و صنعت به دانشگاه و علم تعریف کرد و از ضرورت حمایت از تحقیق و توسعه کسب‌وکار‌های نوآور گفت: «ما کشوری در حال توسعه هستیم و هزینه‌های آر. اند. دی (تحقیق و توسعه) زیاد است. عموماً دولت‌ها در همه‌جای دنیا این حمایت‌ها را انجام می‌دهند و ما هم اگر ظرفیت شرکت، تیم یا فردی را شناسایی کردیم، حتماً باید حمایتش کنیم.»

دومین دوره جایزه ملی نوآوری نکست، که یکی از جوایز بزرگ حوزه علم و فناوری است، روز‌های ۲۸ و ۲۹ آذرماه ۱۴۰۳ با هدف شناسایی و حمایت از این ایده‌های مبتنی بر فناوری‌های نوظهور برگزار می‌شود.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->