در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت‌الله بهجت(ره) برگزار می‌شود یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت برگزار می‌شود
سرخط خبرها

شلوغی پر برکت

  • کد خبر: ۲۴۸۸۹۸
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
شلوغی پر برکت
مشهدی‌ها اعتبار شهر و هویتشان را به برکت وجود امام رضا (ع) گرفته اند و خود را مدیون امام هشتم می‌دانند؛ به همین خاطر هر کاری برای زائرانش بتوانند انجام می‌دهند.
مریم دهقان
نویسنده مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها که در کوچه و خیابان‌های شهر قدم بر می‌داریم اگرچه ترافیک بی امان جاده‌های منتهی به مشهد، اطراف حرم‌مطهررضوی، خیابان‌های مرکزی شهر و حتی خیابان‌های دیگر، زمان زیادی برای رفت و آمد معمولی می‌گیرد؛ اما مشهدی‌ها سال هاست به‌خاطر دهه آخر صفر این شلوغی را برکت شهر می‌دانند و دهه را با همین شلوغی زندگی می‌کنند.

مشهدی‌ها اعتبار شهر و هویتشان را به برکت وجود امام‌رضا(ع) گرفته اند و خود را مدیون امام هشتم می‌دانند؛ به همین خاطر هر کاری برای زائرانش بتوانند انجام می‌دهند تا هم محبت خودشان به مولا را نشان دهند، هم نشان خادم الرضایی را بر سینه‌هایشان حک کنند و به رسم ادب، همچون امامشان رسم میهمان نوازی را بجا آورند.

عده‌ای با زائران پیاده که از سراسر ایران به مشهدالرضا (ع) می‌آیند همراه می‌شوند. عده‌ای در خانه و ایستگاه‌های صلواتی و مساجد و موکب‌ها و ... به زائران خدمت می‌کنند و خود را خادم الرضا (ع) می‌دانند و به آن افتخار می‌کنند.

مسئولان و بخش‌های مختلف شهر نیز تمام توان خود را برای زیارت بهتر زائر به کار گرفته اند تا لبخند رضایت بر لبانشان بنشانند.

عده‌ای نیز بخشی از اموالشان را نذر پذیرایی از زائران می‌کنند هر چند اندک، مثل موکبی از حاشیه شهر مشهد که مسئولش می‌گفت «ما همه کارگر هستیم و مال و منال زیادی نداریم، اما هر سال به عشق آقا امام رضا (ع) موکبی با حضور بزرگ و کوچک هیئتمان برگزار می‌کنیم و لباس خدمت می‌پوشیم. سعی می‌کنیم خستگی زائر را از تنش بدر کنیم هرچند با یک چای شیرین و شربتی خنک.»

برخی نیز از زمان استراحت خود می‌زنند و این روز‌ها خستگی را بر خود حرام کرده اند و برای مشارکت در این آوردگاه معنوی شب و روز نمی‌شناسند. زنان، روضه‌های خانگی برپا می‌کنند، مردانشان در موکب‌های بزرگ و کوچک شهر خدمت می‌کنند و فرزندانشان را به این خدمت عادت می‌دهند تا او هم در مسیر عشق به اهل بیت (ع) تربیت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->