راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۱۴۰۴ ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم نماز باران در حرم مطهر امام‌رضا(ع) اقامه شد هجرت تاریخی حضرت معصومه(س) به قم و پیام‌های ماندگار آن برای جهان اسلام خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف
سرخط خبرها

شلوغی پر برکت

  • کد خبر: ۲۴۸۸۹۸
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
شلوغی پر برکت
مشهدی‌ها اعتبار شهر و هویتشان را به برکت وجود امام رضا (ع) گرفته اند و خود را مدیون امام هشتم می‌دانند؛ به همین خاطر هر کاری برای زائرانش بتوانند انجام می‌دهند.
مریم دهقان
نویسنده مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها که در کوچه و خیابان‌های شهر قدم بر می‌داریم اگرچه ترافیک بی امان جاده‌های منتهی به مشهد، اطراف حرم‌مطهررضوی، خیابان‌های مرکزی شهر و حتی خیابان‌های دیگر، زمان زیادی برای رفت و آمد معمولی می‌گیرد؛ اما مشهدی‌ها سال هاست به‌خاطر دهه آخر صفر این شلوغی را برکت شهر می‌دانند و دهه را با همین شلوغی زندگی می‌کنند.

مشهدی‌ها اعتبار شهر و هویتشان را به برکت وجود امام‌رضا(ع) گرفته اند و خود را مدیون امام هشتم می‌دانند؛ به همین خاطر هر کاری برای زائرانش بتوانند انجام می‌دهند تا هم محبت خودشان به مولا را نشان دهند، هم نشان خادم الرضایی را بر سینه‌هایشان حک کنند و به رسم ادب، همچون امامشان رسم میهمان نوازی را بجا آورند.

عده‌ای با زائران پیاده که از سراسر ایران به مشهدالرضا (ع) می‌آیند همراه می‌شوند. عده‌ای در خانه و ایستگاه‌های صلواتی و مساجد و موکب‌ها و ... به زائران خدمت می‌کنند و خود را خادم الرضا (ع) می‌دانند و به آن افتخار می‌کنند.

مسئولان و بخش‌های مختلف شهر نیز تمام توان خود را برای زیارت بهتر زائر به کار گرفته اند تا لبخند رضایت بر لبانشان بنشانند.

عده‌ای نیز بخشی از اموالشان را نذر پذیرایی از زائران می‌کنند هر چند اندک، مثل موکبی از حاشیه شهر مشهد که مسئولش می‌گفت «ما همه کارگر هستیم و مال و منال زیادی نداریم، اما هر سال به عشق آقا امام رضا (ع) موکبی با حضور بزرگ و کوچک هیئتمان برگزار می‌کنیم و لباس خدمت می‌پوشیم. سعی می‌کنیم خستگی زائر را از تنش بدر کنیم هرچند با یک چای شیرین و شربتی خنک.»

برخی نیز از زمان استراحت خود می‌زنند و این روز‌ها خستگی را بر خود حرام کرده اند و برای مشارکت در این آوردگاه معنوی شب و روز نمی‌شناسند. زنان، روضه‌های خانگی برپا می‌کنند، مردانشان در موکب‌های بزرگ و کوچک شهر خدمت می‌کنند و فرزندانشان را به این خدمت عادت می‌دهند تا او هم در مسیر عشق به اهل بیت (ع) تربیت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->