خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است آلمان برای به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین ادعای آمادگی کرد گوترش: حقوق بشر مورد حمله قرار گرفته و فضای دموکراتیک در حال کوچک شدن است قالیباف خطاب به رئیس کنست: مایه ننگ بشریت هستید ترامپ در توافقات تجاری با اروپا هم قابل اعتماد نیست پیگیری الزامات قانون‌گذاری در مجلس برای تعقیب جنایات جنگی اسرائیل رئیس مجلس در دیدار با رییس شورای عمان: همگان از فریبکاری و بی‌صداقتی آمریکایی‌ها درس بگیرند عضو دفتر رهبر انقلاب: حضور رهبر انقلاب در جریان جنگ تحمیلی ۱۲روزه حماسی و مقتدرانه بود وزارت بهداشت غزه: تاکنون ۶۰ هزار و ۲۳۹ نفر شهید شده‌اند واشنگتن‌پست فهرستی از اسامی و سن ۱۸هزارو۵۰۰ کودک شهید غزه را منتشر کرد ویدیو | گزارش cnn در مورد جنگ ایران و اسرائیل مسکو و دمشق در مسیر همکاری‌های تازه | دعوت از جولانی برای سفر به مسکو درخواست نخست وزیر سوئد از اتحادیه اروپا: توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کنید ویدئو | واکنش پزشکیان به تعریف و تمجید معاون اجرایی‌اش: جعفر ول کن و حرفت را بزن! قالیباف در دیدار با همتای فنلاندی خود: غرب در رویارویی با جنگ غزه استاندارد دوگانه دارد هشدار رئیس کمیته بین‌المللی نجات درباره مرگ ساکنان غزه بر اثر گرسنگی هشدار رئیس جمهور در رابطه با بحران جدی آب در کشور پزشکیان در زنجان: ظرفیت‌های مردمی در نهضت مدرسه‌سازی استفاده شود وانگ یی از تمایل پکن برای تعامل بیشتر با آمریکا خبرداد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | مصداق جنایت علیه بشریت است چراغ سبز کانادا برای به رسمیت شناختن فلسطین عصبانیت ترامپ از کانادا به دلیل موضع‌گیری‌اش در قبال تشکیل کشور فلسطین عراقچی: تهران خواستار مذاکره واقعی است | با فریب و فشار تسلیم نمی‌شویم رئیس‌جمهور وارد زنجان شد (۹ مردادماه ۱۴۰۴) رئیس مجلس: ایران و قطر در مواقع خطر همواره حامی یکدیگر هستند حمله پهپادی یمن به اسرائیل (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از پزشکیان تا حسین زاده؛ آیا نمایندگان مجلس دوازدهم بازهم کاهش خواهند یافت؟

  • کد خبر: ۲۴۹۲۷۱
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
از پزشکیان تا حسین زاده؛ آیا نمایندگان مجلس دوازدهم بازهم کاهش خواهند یافت؟
با حضور عبدالکریم حسین‌زاده در دولت چهاردهم، تعداد نمایندگان مجلس دوازدهم به ۲۸۶ نفر رسید که شاید بازهم تعداد کرسی‌های مجلس در آینده نه چندان دور دستخوش تغییر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فعالیت مجلس دوازدهم از ۷ خرداد ۱۴۰۳ با ۲۹۰ کرسی شروع شد. اکنون بعد از گذشت بیش از سه ماه، تعداد کرسی‌های مجلس به عدد ۲۸۶ رسیده و این بدان معناست که دست‌کم ۴ حوزه انتخابیه بدون نماینده شده است.

مسعود پزشکیان نماینده تبریز در مجلس، در قامت رئیس‌جمهور راهی پاستور شد.

غلامرضا نوری قزلجه و احمد دنیامالی نمایندگان بستان آباد و بندرانزلی برای تکیه بر صندلی وزارت‌خانه‌های جهاد کشاورزی و ورزش و جوانان به دولت چهاردهم پیوستند.

عبدالکریم حسین‌زاده نماینده نقده و اشنویه نیز معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور شد. البته حسین‌زاده برای حضور در کابینه چهاردهم ابتدا باید از نمایندگی مجلس استعفا دهد.

طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، هر نماینده می‌تواند از مقام نمایندگی استعفا دهد. پذیرش استعفا موکول به تصویب مجلس است.

بررسی تقاضای استعفا بدین ترتیب خواهد بود که ابتدا تقاضای استعفا قرائت شده و سپس شخص متقاضی استعفا یا نماینده دیگری به تعیین او تقاضای دفاع خواهد نمود. مدت قرائت تقاضای استعفا و توضیح نماینده متقاضی استعفا حداکثر نیم ساعت است. مخالف یا مخالفین نیز حداکثر نیم ساعت می‌توانند صحبت کنند و پس از آن رای‌گیری به‌عمل می‏‌آید. در صورت تصویب تقاضای استعفا مراتب از طریق رئیس‌مجلس به وزارت کشور اعلام می‌شود تا طبق قانون انتخابات اقدام نماید.

براین اساس حداقل ۴ کرسی مجلس تا تیرماه سال آینده یعنی زمان برگزاری انتخابات میان‌ دوره‌ای مجلس خالی خواهد بود؛ بنا بر اعلام محسن اسلامی دبیر ستاد انتخابات کشور، انتخابات میان‌ دوره‌ای مجلس دوازدهم ۶ تیر۱۴۰۴ همزمان با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->