پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس امیرجعفری با فیلم برهوت در راه جشنواره بین‌المللی فیلم جاناکپور کارگردان عنکبوت مقدس به اذیت و آزار جنسی متهم شد پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران در ۱۴۰۳ معرفی شد تیزر جدید سریال پایتخت ۷ منتشر شد + فیلم علت لغو کنسرت محسن یگانه چه بود؟ + فیلم «فرصت»، برنامه‌ای برای نقد تولیدات شبکه خانگی + زمان پخش
سرخط خبرها

رونمایی از قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود در چین

  • کد خبر: ۲۴۹۴۰۷
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۶
رونمایی از قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود در چین
قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود در چین که در مسجدی در استان چینگ‌های این کشور به نمایش گذاشته شده است، روزانه حدود ۶ هزار نفر بازدیدکننده جذب می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، قدیمی‌ترین نسخه قرآن موجود در چین که در مسجدی در استان چینگ‌های این کشور به نمایش گذاشته شده است، روزانه حدود ۶ هزار نفر بازدیدکننده جذب می‌کند.

قدمت این قرآن دست‌نویس بین ۱۱ تا ۱۳ قرن پیش تخمین زده شده است. این نسخه ۸۶۷ صفحه‌ای، ۳۰ قسمت (جز) دارد و وزن آن به حدود ۱۳ کیلوگرم می‌رسد.

این قرآن در سال ۲۰۰۷ میلادی به وسیله کارشناسان و هنرمندان ترمیم شد و از آن زمان در محفظه‌ای شیشه‌ای که رطوبت، دما و میزان اکسیژن موجود در آن کنترل شده است، نگهداری می‌شود.

این قرآن قدیمی با ۸۶۷ صفحه، به دو بخش تقسیم می‌شود که یک قسمت آن را ابریشم پوشانده است.

گفته می‌شود ۷۰۰ سال پیش نیاکان قوم «سالار» از آسیای مرکزی چین مهاجرت کردند و این قرآن را که با مرکب به رشته تحریر درآمده است با خود به چین آوردند، این قوم در نهایت «جیه زی» خوانده شدند و قرآن آنها قدیمی‌ترین قرآن دست‌نویس جهان محسوب می‌شود.

هر روز حدود ۶ هزار نفر که بیشتر آنها مسلمانان ساکن چینگ‌های و ایالت مجاور آن گانسو هستند، برای دیدن این نسخه قرآن به مسجد «جیه‌زی» می‌روند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->