ورودی های پایانه مرزی مهران به ۱۴ مورد افزایش یافت حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴ نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار
سرخط خبرها

جامعه‌المصطفی سکوی نمایش ظرفیت‌های انقلاب اسلامی است

  • کد خبر: ۲۵۰۱۹۱
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
جامعه‌المصطفی سکوی نمایش ظرفیت‌های انقلاب اسلامی است
جانشین رئیس جامعه‌المصطفی‌العالمیه کشور گفت: جامعه‌المصطفی سکوی نمایش ظرفیت‌ها و واسطه‌ای برای نمایش اقتدار، فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی در دنیاست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌ مجید خالق‌پور، جانشین رئیس جامعه‌المصطفی‌العالمیه، در مراسم تکریم و معارفه رئیس نمایندگی جامعه‌المصطفی‌العالمیه خراسان که ظهر امروز با حضور جمعی از مدیران فرهنگی و اجرایی خراسان‌رضوی و طلاب جامعه‌المصطفی‌العالمیه خراسان در مشهد برگزار شد، گفت: جامعه‌المصطفی، یک نهاد استثنائی در مجموعه انقلاب اسلامی است که هم به لحاظ مأموریت و هم دامنه تأثیرگذاری، جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی افزود: مأموریت این نهاد، در حوزه معرفتی و حرکت در مسیر معارف نورانی قرآن و عترت بوده و هویت آن، یک تمدن است؛ چراکه اسلام یک دین تمدنی است که برای زندگی بشر، برنامه دارد. المصطفی عهده‌دار چنین معارفی در سطح دنیاست که مجموعه‌ای نظیر آن در انقلاب اسلامی وجود ندارد.

حجت‌الاسلام خالق‌پور خاطرنشان کرد: به‌جرئت می‌توان گفت طلبه‌های جامعه‌المصطفی در آینده می‌توانند کشور‌های خود را اداره کنند. افرادی که هم توانایی مدیریت محراب و منبر را دارند و هم از توان مدیریت عالی کشوری در سطوح مختلف برخوردار هستند.

وی با اشاره به مأموریت جامعه‌المصطفی در حوزه تربیت نیروی انسانی برای اداره دنیا براساس تعالیم اسلام ناب، بر استفاده از ظرفیت‌های خراسان ازجمله حوزه علمیه و نهاد‌های علمی و دانشگاهی تأکید کرد و گفت: جامعه‌المصطفی سکوی نمایش ظرفیت‌های انقلاب اسلامی بوده و واسطه‌ای برای نمایش اقتدار، فرهنگ، اندیشه و معرفت انقلاب اسلامی برخاسته از اسلام ناب در دنیاست.

حجت‌الاسلام خالق‌پور در توصیه‌هایی به رئیس جدید نمایندگی جامعه‌المصطفی در استان خراسان گفت: طلاب جامعه‌المصطفی باید خودشان خالق علم و دانش و اندیشه شوند و صرف کسب معلومات برای آن‌ها کافی نیست؛ البته این مهم، نیاز به فکر و برنامه دارد و باید به آن توجه شود.

وی همچنین بر آموزش‌های پژوهش‌محور و تربیت‌مدار در جامعه‌المصطفی تأکید کرد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان‌رضوی نیز به نمایندگی از شورای اداری استان در سخنانی، ضمن تقدیر از تلاش‌های حجت‌الاسلام صالح در دوره تصدی مسئولیت، برای رئیس جدید این نمایندگی آرزوی موفقیت کرد.

در بخش دیگری از این مراسم، حجت‌الاسلام محمدرضا صالح، رئیس سابق نمایندگی جامعه‌المصطفی‌العالمیه خراسان که از این پس به عنوان معاون فرهنگی و تربیتی جامعه‌المصطفی کشور فعالیت خود را ادامه خواهد داد، به بیان گزارشی از فعالیت‌های صورت‌گرفته در زمان تصدی مسئولیت خود پرداخت.

گفتنی است در این مراسم، حجت‌الاسلام «روح‌الله سعیدی‌فاضل» به عنوان رئیس جدید نمایندگی جامعه‌المصطفی‌العالمیه خراسان معارفه شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->