سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه: مواضع آرژانتین و پاراگوئه علیه ایران را نفرت انگیز و شرم آور می‌دانیم ناگفته‌های علی لاریجانی از ۱۲ روز نبرد تحمیلی با رژیم صهیونیستی + فیلم اعتراض شدیداللحن ایران به سازمان ملل درباره حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به کادر درمانی کشورمان دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب صادر شد پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم ایران در نامه‌ای به سازمان ملل خواستار محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین شد علت انفجار در پالایشگاه تبریز چیست؟ (۸ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: غنی‌سازی واژه بدی است! اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟ حذف وثیقه خروج از کشور مشمولان برای زیارت عتبات عالیات در ماه‌های محرم و صفر ۱۴۰۴ جزئیات طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری‌کنندگان با رژیم صهیونیستی و دول متخاصم ادعای رسانه صهیونیستی: ایران قصد حذف وزیر جنگ اسرائیل را داشت وزیر خارجه آلمان علت حمایت کشورش از تجاوز به ایران را توجیه کرد تعداد شهدای نیروی دریایی ارتش درپی حمله رژیم صهیونیستی به ۴ تن رسید
سرخط خبرها

انهدام چندین پهپاد اوکراینی توسط روسیه (۱۸ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۹۸۸۷
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۸
انهدام چندین پهپاد اوکراینی توسط روسیه (۱۸ شهریور ۱۴۰۳)
وزارت دفاع روسیه در چندین بیانیه جداگانه از انهدام پهپادهای اوکراینی بر فراز «کورسک» و حمله پهپادی شکست خورده اوکراین به «بلگورود» خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع روسیه شامگاه یکشنبه اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی روسیه یک پهپاد اوکراینی را بر فراز این منطقه در مرز اوکراین سرنگون کردند.

خبرگزاری روسی «تاس» به نقل از بیانیه وزارت دفاع روسیه گزارش کرد: «حدود ساعت ۴:۳۰ بعد از ظهر به وقت مسکو (۱۳:۳۰ به وقت گرینویچ) در ۸ سپتامبر ۲۰۲۴، حمله تروریستی رژیم کی‌یف به تاسیسات در خاک روسیه با استفاده از هواپیما‌های بدون سرنشین ثابت خنثی شد. یک هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی سرنگون و بر فراز کورسک منهدم شد.»

از طرفی «ویاچسلاو گلادکوف» فرماندار بلگورود گفت: «چهار شهرک در منطقه مرزی بلگورود روسیه آماج حمله پهپادی اوکراینی قرار گرفتند. هیچ کسی آسیب ندیده است.

پیشتر وزارت دفاع روسیه اعلام کرد یگان‌های «مرکز»، کنترل شهرک «نووگرودوفکا» واقع در دونتسک را به‌دست گرفتند.

خبرگزاری اسپوتنیک با اشاره به بیانیه وزارت دفاع روسیه گزارش کرد: واحد‌های یگان «جنوب» به پیشروی خود در عمق دفاع دشمن ادامه دادند و طرف اوکراینی حدود ۶۲۵ نیروی نظامی و ۶ انبار مهمات را از دست داد.

این وزارتخانه هم‌چنین افزود، پدافند هوایی روسیه ۴ بمب هدایت شونده هامر، ۴ موشک هیمارس و ۲۳ پهپاد اوکراینی را منهدم کرده است.

طبق آنچه که وزارت دفاع روسیه اعلام کرده، طی شبانه روز گذشته کی‌یف تقریبا ۲۰۷۵ نیروی نظامی، ۱۹ خودروی زرهی شامل سه تانک، یک خودروی پیاده‌نظام و ۱۵ خودروی زرهی و هم‌چنین دو قبضه توپ را از دست داده است.

روسیه هم‌چنین نیرو‌های اوکراینی را در چندین شهرک منطقه‌ای از جمله آپاناسوفکا، بورکی، ویشنوکا و ونزاپنو شکست داده است.

ارتش اوکراین طبق آنچه تحلیلگران و رسانه‌های غربی درخصوص ضعف آن و کمبود نیرو و مهمات می‌گویند، حمله غیرمنتظره‌ای را در تاریخ ۶ اوت (۱۶ مرداد) به منطقه «کورسک» روسیه انجام داد و این درحالی است که ارتش اوکراین نه تنها قادر به حفظ مواضع خود نبوده، بلکه متحمل خسارات سنگینی در «کورسک» و هم‌چنین «دونباس» شده است.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هفته گذشته در این خصوص و با اشاره به وضعیت عملیات نظامی روسیه در اوکراین عنوان کرد: «در حال حاضر ما درباره پیشروی‌های ۲۰۰ الی ۳۰۰ متر صحبت نمی‌کنیم، بلکه نیرو‌های مسلح روسیه برحسب کیلومتر مربع پیشروی می‌کنند و ما تا به حال چنین سرعتی در دونباس نداشته‌ایم.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->