۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد
سرخط خبرها

علت سردردهای ایام روزه‌داری

  • کد خبر: ۲۵۰۱۳
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
علت سردردهای ایام  روزه‌داری
متخصص مغز و اعصاب گفت: افرادی که سردرد دارند چنانچه علت سردرد میگرن بوده و کنترل شده‌باشد با مصرف داروهایی می‌توانند، روزه بگیرند.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی عظیمی افزود: سردرد می‌تواند علت‌های بسیار داشته باشد، اما علت اساسی سردرد‌های مرتبط با روزه‌داری عموما ناشی از گرسنگی و افت قند خون، ازدست دادن آب بدن، خواب ناکافی و قطع مصرف موادی که وابستگی ایجاد می‌کنند است.
وی ادامه داد: سردرد‌های میگرنی در ماه رمضان در این دوران تشدید می‌شوند، چون در این ایام علائمی مانند سردرد‌های عصبی، کاهش قند خون و کم آبی باعث افزایش اسید‌های چرب می‌شود که با راهنمایی و کمک پزشک معالج و ایجاد تغییرات مختصر در مصرف دارو می‌توانند روزه بگیرند.
وی گفت: در برخی بیماران مبتلا به میگرن، روزه گرفتن بدلیل کاهش قند خون منجر به عود حمله سردرد می‌شود و این مسئله بستگی به تجربه خود بیمار دارد و در هر حال در صورت عود حملات سردرد در حین روزه داری، پس از انجام ماه رمضان این مسئله برگشت پذیر است. به گفته این متخصص مغز و اعصاب، با توجه به حالت‌های خاصی که روزه داری در بدن انسان ایجاد می‌کند و تغییرات زندگی روزمره، ممکن است روزه موجب مضراتی برای بیماران دچار سردرد‌های تنشی و میگرن شود، این نوع از سردرد بر نیمی از سر تاثیر می‌گذارد و درد آن از ۲ ساعت تا ۷۲ ساعت ادامه خواهد داشت.
این متخصص افزود: علایم همراه با میگرن می‌تواند شامل حالت تهوع، استفراغ، افزایش حساسیت به نور و حساسیت به صدا باشد و درد به طور کلی با بالا رفتن فعالیت بدنی افزایش می‌یابد، از این رو با تغییراتی که بدن در حالت روزه پیدا می‌کند باید در خصوص میگرن و روزه داری تصمیم درستی اتخاذ شود.
عظیمی گفت: گرسنگی، خستگی، تشنگی، استرس، بی‌خوابی و بی‌نظمی در خواب و عادت‌های غذایی برای همه افراد در ماه رمضان اتفاق می‌افتد و همین موارد اثرات منفی بر روی میگرن گذاشته و موجب تشدید سردرد‌های میگرنی می‌شود و توصیه می‌شود افرادی که با روزه‌داری دچار تشدید درد‌های میگرنی شده، برای حفظ سلامتی از روزه گرفتن خودداری کنند، اما آن دسته از افرادی که دچار علائم نمی‌شوند می‌توانند روزه بگیرند.
وی تاکیدکرد: ورزش‌های سنگین، غذا‌های خاص (قهوه، شکلات، پنیر مانده، آجیل، مشروبات الکلی) و بو‌های خاص (بوی سیگار و عطر) می‌تواند باعث شروع حمله میگرن شود و میگرن در همه افراد به یک صورت تظاهر نمی‌کند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->