وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو
سرخط خبرها

اعلام آمادگی ایران برای تأمین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی با همکاری کشور‌های دنیا (۲۱ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۰۴۶۳
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۹
اعلام آمادگی ایران برای تأمین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی با همکاری کشور‌های دنیا (۲۱ شهریور ۱۴۰۳)
دبیر شورای عالی امنیت ملی بر آمادگی ایران در عرصه‌ی همکاری با دیگر کشورها در زمینه تأمین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه‌ی مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط‌گرایی تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر احمدیان نماینده‌ی مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در نشست نمایندگان عالی‌رتبه‌ی امنیتی کشور‌های بریکس که در سن‌پترزبورگ روسیه برگزار شد در ابتدای سخنرانی خود عنوان کرد: از مجموعه تلاش‌های کارگروه مبارز با تروریسم و تأمین امنیت در حوزه‌های فناوری اطلاعات بریکس که ابتکار اولیه آن توسط کشور دوست روسیه شکل‌گرفته و تاکنون ۹ نشست آن برگزار گردیده تقدیر و تشکر و از اقدام روسیه در این خصوص حمایت می‌نماییم.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران توجه به مبارزه با تروریسم در گروه بریکس را کاملاً ضروری و بر تقویت ساختار آن خصوصاً ارتقای ۵ کارگروه فرعی مربوطه تأکید دارد، گفت: همان‌گونه که در دو سخنرانی قبل اشاراتی داشتم، بی‌تردید تهدید تروریسم علیه صلح جهانی چالش جدی است و مقابله‌ی واقعی با پدیده‌ی شوم تروریسم به نتیجه نخواهد رسید مگر آن‌که به ریشه‌ها و عوامل آن توجه کنیم. افراط‌گرایی، تجزیه‌طلبی، قوم‌گرایی، فقر و بیکاری، بی‌سوادی، فساد، شکاف طبقاتی، بحران هویت، مهاجرت اجباری، بی‌عدالتی اجتماعی، انسداد مدنی و سیاسی، بی‌ثباتی سیاسی، تحریک‌های عوامل بیگانه و مؤلفه‌هایی ازاین‌دست می‌تواند بستر ایجاد ویا سوءاستفاده‌ی تروریسم باشد که باید به‌طور علمی دقیق و همه‌جانبه به آن پرداخت و برای حل این معضلات چاره اندیشید.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: اساساً امنیت اطلاعات صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات و داده‌ها و ارتباطات نیست بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر حذف هویت انسانی و ملی انسان‌ها و جوامع با ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوند‌های خانوادگی و اجتماعی به‌منظور حقوق یک «برده سازی مدرن» است. بر این اساس مجدداً بر پیشنهاد‌های قبلی تأکید می‌نماییم.

احمدیان در ادامه «همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات و مقابله با برده سازی مدرن»، «چندجانبه کردن نهاد‌ها و ساختار‌های بین‌المللی در حوزه‌های اینترنت»، «امنیت اطلاعات و سایبر و مقابله با تهدیدات سایبری و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک‌قطب»، «همکاری برای تدوین قوانین و مقررات مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین‌المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا در فضای سایبر»، «تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از نرم‌افزار‌ها و سخت‌افزار‌های مهم، سامانه‌ها و سکو‌های غیر آمریکایی تحریم ناپذیر و مستقل برای تبادلات مالی و اقتصادی اجتماعی و فرهنگی و اداری بین اعضا با یکدیگر»، «تقسیم کار بین کشور‌های عضو بریکس برای تولید سخت‌افزار‌های حیاتی، نرم‌افزار‌ها و سکو‌ها و ایجاد دیتا سنتر‌های مستقل» و «همکاری مشترک برای تقویت اعمال حکمرانی ملی اعضای بریکس بر داده و همچنین فضای مجازی کشور‌های خود» را به عنوان ۶ پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران به بریکس مطرح کرد.

وی عنوان کرد: این روز‌ها شاهد آن هستیم که آمریکا و کشور‌های اروپایی تلاش می‌کنند تا قواعد حکمرانی خود را بر فضای مجازی اعمال نمایند، مانند دادگاهی که برای تیک‌تاک تشکیل شد. با برخورد اخیر با تلگرام و درعین‌حال همین حق را برای سایر کشور‌ها قائل نیستند لذا کشور‌های ما نیز باید بتوانیم قواعد را مطابق با اهداف منافع و امنیت ملت‌های خود تعریف و اعمال کنیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین تصریح کرد: ایران‌که خود از بزرگ‌ترین قربانیان تروریسم است به برکت استقامت و وحدت ملی از ظرفیت‌ها و تجربیات گسترده‌ای در امر مبارزه با تروریسم برخوردار گردیده است که می‌تواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در امر تبادل تجربیات با سایر شرکا در بریکس را فراهم نماید. جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه‌ی تأمین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه‌ی مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط‌گرایی با دیگر کشور‌ها در سطح جهان و منطقه همکاری نماید.

احمدیان در پایان اظهار کرد: پیشنهاد می‌کنم در کارگروه مبارزه با تروریسم بریکس به موضوع همکاری‌ها در حوزه‌ی آموزش و تبادل تجربیات و همچنین به اشتراک‌گذاری اطلاعات بین کشور‌ها در رابطه با موضوع مبارزه با تروریسم توجه بسیار ویژه‌ای صورت پذیرد و جمهوری اسلامی ایران به سهم خود از مشارکت در این امر استقبال می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->