نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

مهاجم پرسپولیس نیامده قهر کرد!

  • کد خبر: ۲۵۰۶۰۴
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۹
مهاجم پرسپولیس نیامده قهر کرد!
مهاجم آنگولایی پرسپولیس قصد نداشت به ایران بیاید.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس تقریبا دو روز مانده به پایان مهلت اعلام لیست آسیایی اش لوکاس ژوائو را به خدمت گرفت. مهاجم آنگولایی که قرار شده روز چهارشنبه قراردادش را با باشگاه پرسپولیس رسمی کرده و به ایران بیاید که این اتفاق رخ داد.

 اما در این ارتباط شنیدیم قرار لوکاس با ایجنت پرتغالی اش به نماینده باشگاه پرسپولیس جهت عقد قرارداد رسمی عصر بعد از ظهر روز چهارشنبه در یکی از هتل های استانبول بود. در همین راستا نماینده این باشگاه با 4 ساعت تاخیر و بدون اطلاع به ژوائو به محل قرار می رسد و همین مسئله باعث می شود که این بازیکن تصمیم بگیرد به پیشنهادات دیگرش فکر کرده و از پیوستن به پرسپولیس منصرف شود. اما تماس هایی که از تهران با ایجنت ژوائو گرفته می شود در نهایت او این بازیکن را متقاعد می کند که تصمیمش را تغییر نداده و قراردادش را با سرخپوشان امضا کند. مسئله ای که نشان می دهد باشگاه پرسپولیس با یک بازیکن حرفه ای طرف است و در پرداختی ها و وعده های دیگری که به این بازیکن می دهد باید عمل کند.

در هر حال، لوکاس ژوائو روز پنجشنبه بعد از انجام تست های پزشکی در یکی از بیمارستان های تهران با حضور در باشگاه پرسپولیس قراردادش را با این باشگاه رسمی کرد. در همین راستا نیز او امروز جمعه نیز با سرخپوشان تمرین و با کاروان تیم راهی عربستان شد. پیش از این قرار بود او در تهران مانده و به تمرینات اختصاصی بپردازد اما گاریدو درخواست کرد حتما همراه تیم باشد تا با همبازیان جدیدش آشنا شود. اگرچه آی تی سی لوکاس هم رسیده و او مشکلی برای همراهی پرسپولیس در بازی دوشنبه شب با الاهلی ندارد اما خودش به گاریدو اعلام کرده اصلا فرم ایده آل بدنی و مسابقه به دور است و دوست ندارد در این شرایط به میدان رود. لوکاس احتمال از بازی روز جمعه تیمش با آلومینیوم اراک برای دقایقی بازی کند تا برای دربی آمادگی بهتری داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->