در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعیین تکلیف بیمار در اورژانس‌های کشور باید کمتر از ۶ ساعت باشد | افزایش حجم بیماران گوارشی و عفونی در اورژانس عدالتیان مشهد طی تابستان ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۵۰۶۶۲
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
  • ۱
تعیین تکلیف بیمار در اورژانس‌های کشور باید کمتر از ۶ ساعت باشد | افزایش حجم بیماران گوارشی و عفونی در اورژانس عدالتیان مشهد طی تابستان ۱۴۰۳
رئیس اورژانس عدالتیان مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) با اشاره به اینکه براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، تعیین تکلیف بیمار دراورزانس‌های کشور باید کمتر از ۶ ساعت باشد، گفت: در اورژانس عدالتیان این قانون تقریبا اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی فروغیان متخصص طب اورژانس و رئیس اورژانس عدالتیان مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا (ع) با اشاره به اینکه براساس دستورالعمل ابلاغی وزارتخانه به اورژانس‌ها در کشور تعیین تکلیف بیمار از زمان مراجعه تا ترخیص یا بستری باید کمتر ۶ ساعت طول بکشد، اظهار کرد: با توجه به ماهیت ورودی بیمار در بیمارستان امام رضا (ع) که حجم بالایی از مردم استان‌های اطراف در کنار بیماران خراسان رضوی را شامل می‌شود، سعی کردیم نزدیک به کمتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف بیمار را در اورژانس را انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه عمدتا بیماران به خاطر داشتن بیمار‌های مختلف زمینه‌ای یا انجام اقدامات تشخیصی مختلف ممکن است بیشتر از ۶ ساعت تعیین تکلیف شوند، یادآور شد: براساس شاخص‌های تعیین تکلیف بیماران در مراکز درمانی آموزشی براساس دستورالعمل وزارت بهداشت این شاخص هم اکنون در اورژانس عدالتیان ۱/۸۵ درصد بوده که میزان قابل قبولی طبق استاندارد‌های وزارت بهداشت می‌باشد.

فروغیان ادامه داد: تعداد تخت مصوب و استاندارد از وزارت بهداشت در اورژانس عدالتیان ۴۷ تخت است، البته با توجه به ورودی زیاد بیماران در بخش داخلی، اکثرا دو برابر بیمار نسبت به تعداد تخت‌ها یعنی بین ۸۰ تا ۱۰۰ بیمار در اورژانس عدالتیان داریم و این موضوع در بازه‌های شلوغ سال به ۱۲۰ بیمار نیز ممکن است برسد.

رئیس اورژانس عدالتیان مجتمع آموزشی گفت: از ۱۴۰۱ تاکنون و بعد از کاهش شیوع کرونا، هر سال مراجعه بیماران به اورژانس عدالتیان ۲۰ درصد افزایش داشته است، به طوری که هم اکنون روزانه ۴۴۰ تا ۴۵۰ بیمار به اورژانس عدالتیان مراجعه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اکثریت بیماران در ۶ ماه اول سال برای مشکلاتی در حوزه گوارش، داخلی ژنرال (نیاز به فوق تخصص نداشته باشند) و عفونی به اورژانس عدالتیان مراجعه می‌کنند، علت حجم بالای بیماران گوارشی را نیاز به خدمات فوق تخصصی این بیماران در مرکز امام رضا (ع) و قائم (عج) عنوان کرد.

رئیس اورژانس عدالتیان تصریح کرد: همچنین علاوه بر اینکه در بخش‌های پشتیبان داخلی بیمارستان امام رضا (ع) ۲۰ تخت سال گذشته اضافه شد، این بخش پشتیبان از بخش آموزشی خارج شد تا در تعیین تکلیف بیماران تسهیل ایجاد شود.

فروغیان با اشاره به اضافه شدن دو متخصص داخلی برای ویزیت بیماران در اورژانس عدالتیان، از اضافه شدن یک متخصص بیماری‌های عفونی و یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش در بخش‌های مربوطه اورژانس عدالتیان خبر داد و گفت: این متخصصان علاوه بر گروه هیئت علمی این بخش‌ها با اورژانس همکاری می‌کنند، زیرا حجم بیماران مراجعه کننده در این بخش بسیار بالا است.

وی یاداور شد: همچنین، این مرکز متخصص رادیولوژی در بخش سونوگرافی و متخصصین قلب در بخش اکوکاردیوگرافی اضافه نموده که خدمات درمانی بیماران تسهیل یابد.

رئیس اورژانس عدالتیان از مردم خواست برای ویزیت و درمان اولیه که به اورژانس نیاز پیدا می‌کنند به اورژانس‌های فعال و درمانگاه‌های اورژانس در سطح شهر مراجعه کنند و اگر پزشک صلاح دانست در مرحله بعد به بیمارستان‌های دولتی مراجعه کنند در ادامه افزود: این موضوع باعث می‌شود تا همکاران ما در اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) وقت بیشتری برای درمان بیماری‌های پیچیده مراجعه کنندگان پیدا کنند.

منبع: بیمارستان امام رضا (ع) مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Ssl
Japan
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۹
0
0
آقای فروغیان یه سرکشی شخصا انجام بدین تا متوجه اوضاع بشید. مریض پتو بهش نمیدن. رفتار برخی پرستارها واقعا آزاردهنده هست. ای سی یو تخت خالی داره اما بیمار پذیرش نمیشه. اکثر مسئول شیفت‌ها فقط وقتشون رو به شوخی و سخره با دیگر همکاران میگذرونن
به ولله بالله چهارشب همراهی بیمار در بخش های مختلف اورژانس بودم با چشم دیدم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->