قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد
سرخط خبرها

پرداخت وام اشتغالزایی به سربازان ماهر

  • کد خبر: ۲۵۱۰۶۷
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
پرداخت وام اشتغالزایی به سربازان ماهر
فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار قرض الحسنه به عنوان تسهیلات اشتغالزایی سربازان ماهر اختصاص یافته که توسط پنج بانک عامل در همه استان‌ها پرداخت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار محمد جواد زاده کمند روز دوشنبه درباره جزئیات پرداخت وام اشتغالزایی به سربازان وظیفه ماهر اظهار داشت: با هدف توسعه اشتغال جوانان و تحقق سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۳ برنامه ریزی اعطای تسهیلات خوداشتغالی برای سربازان ماهر منقضی خدمت صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه وزارت کشور، استانداران و وزارت امور اقتصادی و دارایی در این طرح همکاری دارند، افزود: بانک مرکزی ۵ شامل سپه، صادرات، پاسارگاد، قرض الحسنه مهر و قرض الحسنه رسالت را به عنوان بانک‌های عامل برای اعطای تسهیلات به سربازان ماهر منقضی خدمت تعیین کرده است.

سردار زاده کمند تاکید کرد: در این طرح مبلغی بالغ بر ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار قرض الحسنه برای این امر مصوب و قدر السهم هر استان و هر بانک از اعتبار مذکور برای ۳۱ استان مشخص و بخشنامه مربوطه از طریق مبادی ذی ربط به تمامی بانک‌های عامل و استانداران محترم جهت اجرا ابلاغ شده است.

فرمانده قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح گفت: این قرارگاه با تحلیل اطلاعات سامانه و بر اساس اعتبار ابلاغی ظرفیت پذیرش ثبت نام هر استان را مشخص و ضمن درج در سامانه اعطای این تسهیلات مراتب را برای اقدام توسط دبیران گروه کاری مهارت تا اشتغال سربازان (مهتا) به سازمان وظیفه عمومی فراجا ابلاغ کرده است.

وی افزود: بر این اساس ظرفیت مناسبی برای اعطای تسهیلات اشتغال‌زایی به حدود ۲۰ هزار نفر از کارکنان وظیفه مهارت دیده منقضی از خدمت فراهم شده است تا بتوانند از این فرصت برای ایجاد و توسعه اشتغال خود پس از خدمت وظیفه عمومی بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: در این مرحله سربازان ماهر منقضی خدمت واجد شرایطی که حداکثر ۵ سال از تاریخ ترخیص آنها گذشته‌است، می‌توانند از تسهیلات خوداشتغالی بهره‌مند شوند؛ اکنون سقف پرداخت این تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومان با بازپرداخت ۷ ساله و کارمزد ۴ درصد خواهد بود.

سردار زاده کمند افزود: این قرارگاه با کمک یکی از شرکت‌های زیر مجموعه بانک سپه سامانه جامعی را به نام سماسو (سامانه مهارت آموزی و اشتغال سربازان وظیفه) تولید کرده که بستر مناسبی برای پوشش دهی کامل به پرداخت تسهیلات و سایر پشتیبانی‌های لازم از امر اشتغال تمامی کارکنان وظیفه ماهر ترخیص شده از خدمت است.

وی در ادامه بیان کرد: در سال جاری مقرر شد به صورت آزمایشی ثبت نام تسهیلات در چهار استان تهران البرز، قم و قزوین از طریق بستر سامانه سماسو کارسازی شود و سربازان ماهر منقضی خدمت واجد شرایط در این ۴ استان باید با مراجعه به این سامانه به نشانی samasoo.ir درخواست‌های خود را ثبت و تکمیل کنند تا پس از بررسی‌های لازم از تسهیلات درخواستی بهره‌مند شوند.

همچنین متقاضیان در ۲۷ استان دیگر کشور همانند سنوات گذشته باید از طریق بستر سامانه سخا به نشانی اینترنتی sakha.epolice.ir درخواست خود را ثبت و تکمیل نمایند.

فرآیند ثبت نام و تکمیل درخواست دریافت تسهیلات خود اشتغالی در هر دو سامانه یکسان است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->