مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

پاسخ مزدک میرزایی به شایعه اختلافش با فردوسی‌ پور+عکس

  • کد خبر: ۲۵۱۱۲
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۹
پاسخ مزدک میرزایی به شایعه اختلافش با فردوسی‌ پور+عکس
در پی شائبه اختلاف مزدک میرزایی با عادل فردوسی‌پور، مجری تازه مهاجرت‌کرده سیما پپستی در اینستاگرام منتشر کرد و به شایعات پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی شایعاتی که پیرامون گفت‌وگوی لایو مزدک میرزایی در خصوص دلایل جدایی‌اش از تلویزیون و مهاجرتش به انگلیس به وجود آمد، میرزایی با انتشار یک پست اینستاگرامی به شایعات واکنش نشان داد.

میرزایی در آن گفت‌وگو در پاسخ به پرسشی در مورد مهمترین دلیل جدایی‌اش از صداوسیما گفته بود «اگر می خواهید دلایل رفتنم را بدانید، همان دلایلی است که رضا جاودانی و جواد خیابانی در مصاحبه‌شان گفتند...».  این درحالی است که پیش‌تر رضا جاودانی و جواد خیابانی در مصاحبه‌ای از انحصار و توجه زیاد صداوسیما به یک شخص خاص گله کرده بودند. همین موضوع شائبه‌هایی را ایجاد کرده بود که فرد مورد نظر عادل فردوسی‌پور است.

در همین راستا مزدک میرزایی در اینستاگرامش صراحتاً این موضوع را رد کرد و نوشت:

متاسفانه بعد از اولین گفتگوی لایو اینستاگرامی با آرمین قبادی پاشا، یکسری از دوستان از صحبتهای من سؤبرداشت داشتند و با توجه به اینکه در لایو بعدی کاملا توضیح دادم ولی می‌بینم هنوز یک سری سوال می‌پرسند در این مورد.
بیشتر از ۲۵ ساله که عادل رو می شناسم و به جز خوبی چیز دیگه‌ای ازش ندیدم. اون یکی از بهترین دوستان من بوده و خواهد بود. از توقف برنامه ۹۰ من هم مثل خیلی‌ها ناراحت شدم. این رو برای اون عده‌ای میگم که به شایعه‌سازی علاقه دارند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->