به گزارش شهرآرانیوز، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی اظهار کرد که درآمدهای دولت در نیمه اول سال ۲۰۲۶ به دلیل اختلال در صادرات گاز و آسیب به زیرساختهای مهم انرژی در پی جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران ۴۲ درصد کاهش یافته است.
امیر قطر در نشست سالانه شورای مشورتی در دوحه عنوان کرد که بستهشدن تنگه هرمز و آسیب به تاسیسات انرژی در شهر صنعتی راس لفان، سهم قابل توجهی از صادرات این کشور را مختل کرده است. طبیعی است که این بحران بر منابع مالی عمومی تاثیر منفی بگذارد، زیرا کل درآمدها در نیمه اول سال ۴۲ درصد کاهش یافته است.
پیش از این، خبرگزاری بلومبرگ گزارش داده بود که به دلیل استمرار ناآرامیها و اختلال در امنیت دریانوردی در تنگه هرمز، دولت قطر تصمیم گرفته تعلیق بخشی از تعهدات خود برای ارسال گاز طبیعی مایع (LNG) به مقاصد آسیایی و اروپایی را برای یک ماه دیگر تمدید کند.
اختلال در ترددهای دریایی تنگه هرمز، علت اصلی این تصمیم راهبردی قطر برای توقف موقت صادرات اعلام شده است.
این تمدید یکماهه فشار مضاعفی را بر بازارهای جهانی انرژی و زنجیره تامین سوخت وارد میکند.
منبع: تسنیم