به گزارش شهرآرانیوز، ادعای محققان در مطالعات جدید این است که ورزش بیشازحد برای قلب مضر است. درواقع قلب عضلهای است که زمانیکه از آن بیشازحد کار کشیده شود و استراحت نکند، آسیب میبیند و خسته میشود. قلب خستهشده نمیتواند بهدرستی کار کند و بدینگونه زندگی را درمعرض خطر قرار میدهد.
خطر ورزش بیشازحد چیست؟
ورزش بیشازحد با برخی خطرات همراه است. محققان متوجه شدند افرادی که چندین سال ورزش کرده بودند، در میانسالی بیشتر درمعرض خطر کلسیفیکاسیون یا رسوب کلسیم عروق کرونر (CAC) قرار داشتند. انواع کلسیم به اشکال مختلفی در بدن جذب میشوند. تحقیقات نشان دادهاند که خوردن مکملهای کلسیم در افراد سالمند باعث جذب در استخوانها نمیشود، از طریق ادرار نیز دفع نمیشود و ازاینرو در بافتهای نرم بدن رسوب خواهد کرد که این همان فرایند کل سیفیکاسیون است. رسوب کلسیم از وجود بیماریهای قلبی خبر میدهد. یک مطالعه نشان داد که خانمهایی که فعالیت ورزشی روزانه شدید داشتند، در مقایسه با خانمهایی که ورزش متوسط داشتند، بیشتر درمعرض خطر بیماری قلبی بودند.
چقدر ورزش کنیم و چند روز در هفته؟
سازمان خدمات سلامت و انسانی آمریکا توصیه میکند که بزرگسالان دستکم ۱۵۰ دقیقه در هفته فعالیت متوسط تا شدید، یا ۷۵ دقیقه در هفته فعالیت شدید و هوازی داشته باشند. فعالیتهای شدید شامل دویدن، دوچرخهسواری، شنا یا کلاس رقص و ورزشهای شدید میشود. فعالیتهای ورزشی متوسط شامل پیادهروی، کوهنوردی، گلف، ورزشهای خانگی و باغبانی میشود.